Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Árak,
információk

A tanfolyam időtartama 36 óra, mely Budapesten 6*6 órás elosztásban történik vasárnaponként, a vidéki nagyvárosokban pedig 2 hétvégét vesz igénybe.

A csoport létszáma minden tanfolyamunkon maximum 50 fő!
A helyeket a beiratkozások sorrendjében töltjük be, amennyiben ez betelt már csak a későbbi tanfolyamunkra tudunk elfogadni jelentkezéseket, ami vidéki tanfolyamaink esetében 1 év, Budapest esetében fél év várakozási időt is jelenthet!

A tanfolyam díja: 75.000 Ft (a képzés díját ÁFA nem terheli, a tanfolyammal kapcsolatban további költség nincs), melyért sikeres vizsga eseten esküvőszervező oklevelet kap a tanuló! Részletfizetési lehetőséget természetesen biztosítunk, regisztrációkor a tandíjból 25.000 Ft-ot kérünk befizetni, a fennmaradó összeg az esküvőszervező tanfolyam első napján fizetendő!

Jól végzett hallgatóinkkal előadóink alvállalkozói szerződést kötnek!
A tandíj tartalmazza a digitálisan kiosztott jegyzetek, egyéb kellékek díját, ezen felül további fizetendő költség nincs!

Ajándékutalvány