Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

D. Nagy Krisztina
Esküvői Film

D. Nagy Krisztina - Esküvői FilmD. Nagy Kriszta a La Mémoire Esküvői Fotó- és Filmstúdió tulajdonosa és művészeti vezetője. A stúdiót 2002-ben Melbourne-ben alapította azzal a céllal, hogy bebizonyítsa, női érzékenységgel megközelítve egészen másképp lehet megőrizni ennek a meghitt napnak az emlékeit.

Nemzetközi filmművészeti tanulmányai során hamar felismerte, hogy a digitális technika adta lehetőségeket ötvözve egy sajátos, különleges látásmóddal, olyan forradalmian új művészeti alkotások készülhetnek ebben a műfajban is, amelyek messze meghaladják az addig megszokottakat.

Minden pártól megtiszteltetésnek tartja, hogy megajándékozzák bizalmukkal és osztozhat életük egyik legintimebb ünnepén. Ebből kifolyólag esküvői filmjei mindig szívből jövő, időtálló és stílusos alkotások, féltve őrzött kincsek és megbecsült emlékek, hiszen szeretettel és örömmel készíti őket.

Kriszta előadásai során a tanfolyam résztvevői meghatottan nézik végig, sőt gyakran könnyezik meg számukra ismeretlen párok esküvői felvételeit, és ez a varázslatos hangulat, mely az előadások során mindenkire átragad még hetekig kitart, a későbbi alkalmakkor is gyakran idézik vissza a képkockákon látottakat.

Hallgatói visszajelzések:

Alapvetően egy érdekes téma a videó készítés, amit technikai szempontból nehéz megfelelően "átadni" egy laikusnak, neki ez nemes egyszerűséggel és kedvességgel (ami nagyon fontos! :)) sikerült! :)

Minden szempontból kitűnő volt!!!! Kriszta egy nagyon pozitív személyiség.

Fantasztikus tehetség, közvetlen stílus es lebilincselő előadás!

Olyan dolgokat mutatott be amit elképzelni sem tudtam, hogy van Magyarországon. Lenyűgöző volt!!!
Sokszor csak arra lettem figyelmes, hogy tátott szájjal hallgatom az előadását. A belőle áradó pozitív energia pedig ragadós! :)

Tőle kaptam az egyik leghasznosabb tanácsot az előadások során: "Nézd meg, hogy az adott szolgáltató szeme csillog-e, amikor a munkájáról beszél. Akinek igen, na vele dolgozz együtt, mert biztos lehetsz benne, hogy nem pusztán a munkája az, amit csinál, hanem a hivatása, szenvedélye." Kriszta fantasztikus egyéniség, és az Ő szeme valóban csillogott, amikor a videózásról és az esküvők világáról beszélt. Remélem, hogy lesz alkalmam vele együtt dolgozni!

Kriszta előadásában azt szerettem igazán, hogy ennyi év szakmai tapasztalattal a háta mögött is képes volt csillogó szemmel, alázattal, imádattal és teljes odaadással átadni a tudását. A La Memoire egy olyan értékteremtő, egyedi szolgáltatást biztosító cég, akik munkája biztos, hogy minden alkalommal ugyanazt a profizmust hozza.

Ajándékutalvány