Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Nagy Balázs
Esküvői Dekoráció

Nagy Balázs - Esküvői DekorációNagy Balázs, a Kincseskert Esküvői Dekoráció alapítója, tulajdonosa, emellett tanfolyamunk egyik legkedveltebb előadója is, gyakran csillogtatja meg előadásai során stand up képességeit anélkül, hogy ő tudna erről, nagy derültséget keltve hallgatóinkban. Külkereskedelmi és gazdasági jellegű tanulmányait követően hét évvel ezelőtt nyitotta meg első virágüzletét, ami hamar Budapest egyik meghatározó esküvői műhelyévé vált. A Kincseskert ereje csupán részben ered vezetőjétől: stabilan megbízható, magas minőségű szolgáltatásainak alapját a jól képzett és gyakorlott virágkötőkből és dekoratőrökből álló Kincseskert Dekorációs Csapat adja.

A Kincseskert esküvői gyakorlata vitathatatlan, hisz januártól decemberig dekorálnak kisebb és hetedhét országra szóló esküvőket egyaránt, nem ritkán egy héten akár négyet-ötöt is. Dekoráltak több, címlapos sztár esküvőt és számtalan helyszínt az ország minden táján, így Balázs temérdek tapasztalatával, és átütő lelkesedésével ismertet majd meg az esküvői dekoráció rejtelmeivel - ahogy teszi ezt a kezdetektől fogva évről évre.

Hallgatói visszajelzések:

Stand up comedy dekorálásból! :) Sok infó, sok humorral! Remek volt! :)

Balázs előadásán sok mindent meg tudtunk a helyszínről is egyben, vicces, nagyon tartalmas, színvonalas előadás volt!

Gyakorlatias, konkrét tanácsokkal, intelmekkel. Ő meg tudta fogni a munkája lényegét.

Balázs hihetetlen egy figura! Az előadásába sok olyan dolgot belevitt, amin nagyokat lehetett mosolyogni, de pont ezáltal jegyeztem meg a mondandóját.

Azt hiszem Ő volt a tanfolyam csúcspontja, akivel majd mindenki együtt akar dolgozni, hiszen csodálatosak a munkái és a személyisége is magával ragadó. Örülök, hogy részt vehettem az előadásán!

Balázs zseniális!! :)

Nem tudom mondták-e már, de nagyon jó stand-up comedy-s lenne! Előadásai precízek, összeszedettek, kimondottan jók voltak a szituációs feladatok.

Ő volt számomra Szitu mellett a másik nagy élmény. Én is ilyen embereket szeretnék találni a csapatomba. :)

Ajándékutalvány