Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Rátkai Tímea
Esküvőszervező

Rátkai Tímea - EsküvőszervezőTimi az esküvőszervező tanfolyam motorja. Elsők között kezdett Magyarországon esküvőszervező vállalkozásba, mára egyike a legsikeresebb, legkeresettebb esküvőszervezőknek. Nagy álma valósult meg az első tanfolyam elindításakor, melyet mára számtalan képzés követett. Egy 2010-ben készített felmérés szerint az aktív esküvőszervezők több, mint 80%-a Timinél végzett valamikor.

A Magyarországi Esküvőszervezők Szövetségének alelnöke, Esküvő Lépésről-lépésre című könyve évről-évre új kiadásban jelenik meg.

Vidám személyisége, számtalan, esküvőkről vett történettel színesített előadásai számtalan kedves percet okoznak a képzésen résztvevőknek.

Hallgatói visszajelzések:

Csillagos 5-ös nincs? Báj, elegancia, szaktudás, magabiztosság, értelem, humor, közvetlenség. Nem lep meg, hogy Ő az egyik legjobbak a szakmában. Sok hasznos dolgot tudtam meg általa.

Nagyon jó vezető és szervező is egyben illetve nagyon jó volt ilyen profi embertől tanulni és elsajátítani ennek a szakmának az alapjait!! Sokat tanultam és remélem egyszer sikerül a nyomdokába lépnem!

Nagyon sok jót olvastam róla és a tanfolyamáról, bevallom az elején féltem.
Mit adhatnak nekem 36 óra leforgása előtt? Tényleg olyan lesz a tanfolyam, mint, ahogy írták? Meg fogok felelni a szakmának? Ezekre választ kaptam, és valóban nem hazudtolta meg a pozitív kritikákat. Nagyon jó szakembernek ismertem meg, bármikor rámerném bízni az esküvőmet. A tanfolyam olyannyira elcsábított, hogy most hét elején is az forgott a fejembe, de várom a szombatot, de sajnos rájöttem, hogy vége. Nagyon jó előadásban volt részem, mikor ő tartotta, nem változtatnék rajta.

Nagyon tetszett, hogy az egész előadás úgy telt, mint egy baráti beszélgetés. Nem nagyképűen kioktatott minket, hanem mindent részletesen elmondott, mindenben segített és nagyon jó volt, hogy mesélt a tapasztalatairól, a megtörtént eseményekről.

Timit imádtam. Büszke vagyok rá, hogy nála tanulhattam.
(és ez legkevésbé sem az udvariaskodó verzió!!! )

Amikor megláttam a tanfolyamodat és jelentkeztem kis tartással indultam, mert tartottam attól hogy beképzelt, nagyképű és lerázó leszel. De meg kell mondjam imádtalak a közvetlenséged, rugalmasságod miatt! :D Mondjuk valahol tartottam a többiek részéről is emiatt, de nagyon kellemesen csalódtam a csapatodban. Egyszerűen szuperek. :D

Timi a legjobb a szakmában, ez nem is kérdés. Minden mondatára tátott szájjal figyeltem.

És akkor jön a Timi! Csak legekben tudok beszélni az előadásáról!
Lelkiismeretes, mindenre kiterjedő előadás volt. Emlékszem az első alkalommal Timi azt mondta, hogy a tanfolyam után, ha még nem vagyunk esküvőbolondok, garantáltan azok leszünk. Nem hittem, hogy ennél jobban lehetek esküvőbolond, de lehetek! Olyan szinten, hogy határozott elképzeléseim vannak arról, hogy a saját esküvőmre ki lesz a vőfély, ki lesz a zenekar, a dekoros, a fotós, a videós, kitől fogom az esküvői meghívókat rendelni és milyen szöveggel, motívummal, milyen zene lesz a polgári szertartásnál, milyen lesz a menyasszonyi csokrom, stb... Totál bezizzentem!

Lazán vérprofi!

Timi a szakmai tapasztalatait maximálisan át tudta adni nekünk. Imádtam minden óráját, köszönöm és büszke vagyok, hogy tőle sajátíthattam el a szakmai elméleti tudnivalóit. Timi a profikra jellemző módon, a tanítványait nem konkurenciának, hanem kollegának tekintve adta át tudását, azzal segítve és minden fontos információt, kényesnek mondható szakmai kérdést teljes körűen ismertetett velünk.

Kiválóan felépítettek az előadásai, tele van jobbnál jobb sztorikkal, ami által könnyedén megjegyezhető az előadás. Kimondottan tetszett, hogy a vele megtörténteket, személyes tapasztalatait megosztotta. Hiteles, közvetlen, pozitív hangvételű, lényegre törő, iránymutató.

Ajándékutalvány