Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Tóth Annamária
Virágkötő, dekoratőr

Tóth Annamária - Virágkötő, dekoratőrAnnamari munkásságát az elegáns és romantikus stílus jellemzi, nem véletlen, hogy közkedvelt és keresett esküvői dekoratőr. 2002-ben nyitott virágüzletével lépett az illatozó ékességek birodalmába, és máig fejleszti, szépíti, teszi elismertté az általa működtetett Wedding Decoration vállalkozást.

A felvidéki származású virágkötő munkássága 2018-ban arany plakettben teljesedett ki. Kisvárosa büszke szülöttjére, akit a médiában is gyakran emlegetnek, mint a hölgy aki sztároknak készít csokrokat.
Virágkötészeti szakképesítését Budapesten szerezte, majd a pozsonyi Comenius Egyetemen tett mester diplomát.

"Már kiskoromban is nagymamámnál kötögettem a kis csokraimat és a szerelem azóta is tart. Elengedhetetlen, hogy a lelkében legyen ez az életérzés annak, aki a dekorációt elkészíti". És mi sem bizonyítja jobban, hogy Annamari lelke ugyanolyan romantikus, mint a virágai, mint az, hogy grófok, amerikai színésznők, szlovákiai, magyarországi hírességek esküvőit is az ő dekorációi díszítették. Alkotásai megjártak címlapokat, esküvői magazinokat, divatbemutatókat.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-től a Prestige esküvőszervező tanfolyamának előadói csapatát erősíti!

Ajándékutalvány