Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Ungár Tímea
Esküvői helyszín

Ungár Tímea - Esküvői helyszínKovácsné Ungár Tímea 3 gyermekes anyuka, akinek kedvenc hobbija a munkája. 2000 óta dolgozik a Sipito Pihenőparkban, amely egyike hazánk legkedveltebb esküvői helyszíneinek, évről-évre teltházas szezonokat bonyolít le.

"A munkám nagyon változatos, nagyon sok emberrel találkozom, akik közül sokan életük nagy napjára készülnek. Meg is jegyzik sokan, milyen jó nekem, mert mindig boldog emberek között vagyok. És ez így van. Szép környezetben, vidám párokkal tárgyalok általában, bár többségükben azért erősen ott van az aggódás, illetve bizonytalanság, hiszen kevésnek van még gyakorlata az esküvőszervezésben, főként nem a sajátban. Nem úgy, mint nekem."

Hallgatói visszajelzések:

Ungár Timitől nagyon sok hasznos információt kaptunk, sok történettel fűszerezve. Az első perctől az utolsóig lekötötte a figyelmem a kedves előadása, nagyon tetszett!!

Nagyon hasznos tanácsokkal látott el bennünket, nagyon jó ötleteket adott. Rendkívül jó előadás volt, ráadásul nagyon szépen artikuláltan "csengő hangon" beszélt, így még élvezetesebb volt hallgatni.

Ajándékutalvány