Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Gyakran Ismételt
Kérdések

Hallottam már Rátkai Timi tanfolyamáról, és oda szeretnék járni. Ez ugyanaz a képzés?

Igen! Timi tanfolyamára évről-évre egyre többen iratkoztak be, és jártak fel Budapestre az ország minden részéről, sőt nem ritkán környező országokból is. Mivel hatalmas volt az érdeklődés, sokszor indult dupla csoport, így vagy reggel 8-ra kellett odaérni, vagy este 8-kor végeztek a tanfolyammal.

Ezért döntöttünk úgy 2008-ban, hogy indítunk csoportokat egyéb nagyvárosokban is, így mindenki eldöntheti, számára melyik helyszín esik közel, és nem kell vállalnia az utazással járó kellemetlenségeket.

Tudom, hogy Timi tanfolyamán olyan előadók oktatnak, akik a szakmájukban a legjobbak közé tartoznak. A többi városban találtok-e majd ilyen előadókat?

Valóban, az elmúlt évek során kialakult egy olyan előadói kör, melyre méltán lehetünk büszkék. Nem szeretnénk ezen változtatni, ezért nem választottuk a könnyebb utat: ugyanazt az előadói csapatot visszük le minden városba, akik a budapesti tanfolyamon oktatnak, így garantálva a tanfolyam minőségét.

A vidéki tanfolyamon ki tartja az esküvőszervező, szakmai előadásokat?

Természetesen mint Budapesten, ezeket az előadásokat Rátkai Timi tartja. Az ő felkészültsége, szakmai hozzáállása szavatolja azt a minőséget, amit évek óta képviselünk.

Van lehetőség részletfizetésre?

Csak arra van :) Mivel sok esetben a beiratkozás akár fél évvel a tanfolyam kezdete előtt történik, ezért természetesen nem kérjük el ekkor a részvételi díjat. Beiratkozáskor a tandíjból 25.000 Ft-ot kell befizetni, a fennmaradó összeget a tanfolyam első napján, a helyszínen kérjük majd el.

A tanfolyam díján felül milyen költségekkel számoljak?

Semmilyennel! Fontosnak tartjuk, hogy mindenki előre tudjon kalkulálni, ezért semmilyen egyéb, rejtett költséget nem építettünk a tanfolyamba. A befizetett díj tartalmazza a digitális jegyzetek árát, a vizsgadíjakat is.

Mennyi idővel a tanfolyam kezdete előtt érdemes beiratkozni?

Tanfolyamainkon a létszám maximálva van, ezért addig tudunk elfogadni beiratkozásokat, míg a csoport el nem éri a limitet. Budapesten ilyen esetben van lehetőségünk arra, hogy dupla csoportot indítsunk, de sajnos a többi városban erre nincs lehetőség.

Ezért azoknak, akik biztosak benne, hogy szeretnének részt venni a képzésen azt javasoljuk, hogy mielőbb iratkozzanak be, így biztos helyük van a csoportban.

Mit jelent az, hogy Budapesten dupla csoportot indítotok?

A budapesti tanfolyamunk maximális létszáma 60 fő. Amikor ezt a létszámot elértük fontolóra vesszük, hogy dupla csoportot indítsunk-e. Ez azt jelenti, hogy az eredeti 10.00 órától 16.00 óráig tartó időbeosztás helyett lesz egy délelőtti (8.00 órától 14.00 óráig tartó) csoport, illetve egy (14.00 órától 20.00 óráig tartó) csoportunk.

Ahhoz, hogy ez megoldható legyen sok feltételnek kell egybeesnie, a legfontosabb, hogy előadóink tudják vállalni az új időbeosztást. Éppen ezért, azt, hogy indul-e dupla csoport vagy létszámstop van 50 főnél, csak menet közben tudjuk eldönteni.

A tanfolyam Budapesten hat vasárnap, míg a többi városban két hétvége. Milyen különbséget jelent ez az előadásokban?

Semmilyent, hiszen az óraszám ugyanaz. Budapesten a 36 óra hat alkalomra, és alkalmanként 6 órára oszlik, a többi városban négy alkalom, és alkalmanként 9 óra az időbeosztás.

Milyen végzettséget ad a tanfolyam?

Miután Magyarországon az esküvőszervezés nem minősül külön szakmának, így OKJ-s végzettség ezen a területen nem szerezhető. Tanfolyamunk oklevelet ad, jelenleg ezen a területen ez a legmagasabb elérhető képesítés.

Ajándékutalvány