Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Miért minket
válassz?

  • Az egyetlen Esküvőszervező Tanfolyam, mely Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének ajánlásával indul.
  • Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai esküvői piacon tanfolyamunk komoly múlttal és sikertörténettel rendelkezik. Az első képzést 2004-ben indítottuk, és ennek jó híre, a pozitív visszajelzések, hallgatóink szakmabeli sikerei pár éven belül országos ismertséget és elismertséget hoztak. Csoportjainkat immár nem csupán Budapesten, hanem Székesfehérváron, Debrecenben és Győrben is teltházzal indítjuk a mai napig.
  • A jelenleg Magyarországon tevékenykedő esküvőszervezők több, mint 80%-a nálunk végzett az elmúlt évek során. Így biztosan tudjuk, hogy a képzésen átadott tudás alkalmas arra, hogy megalapozzon egy sikeres esküvőszervező karriert.
  • A szakma által indított és minősített esküvői értékdíj jelöltjei esküvőszervező kategóriában kivétel nélkül tanfolyamunk hallgatói voltak.
  • Esküvőszervező oktatónk Rátkai Tímea, a Magyarországi Esküvőszervezők Szövetségének alelnöke, Az Esküvő Lépésről - Lépésre című könyvsorozat szerzője. Tímea egyike hazánk első esküvőszervezőinek, háta mögött több száz megszervezett esküvővel. Közvetlen, közérthető, szerethető stílusban oktatja a tanulókat. A hallgatók sok esetben fordulnak hozzá későbbi munkájuk során is kérdésekkel, számíthatnak rá ha segítségre van szükségük.
  • Tímea a végzett hallgatók közül időről-időre gyakornoki csapatot toboroz. A gyakornokoknak lehetősége nyílik a gyakorlatban, éles esküvőkön is kipróbálni tudásukat. Gyakornoknak kizárólag nálunk végzett esküvőszervezők jelentkezhetnek.
  • Képzéseinket Budapesten saját oktatóteremben, a vidéki városokban légkondicionált konferenciatermekben bonyolítjuk, az előadók munkáját projektor segíti. A tanfolyam jegyzetanyagát digitális formában, CD-n adjuk át a hallgatóknak, olyan sablon dokumentumokkal, melyeket később a munkájuk során használni tudnak majd. Tanfolyamaink előadói a technikai eszközök széles választékával teszik élvezetesebbé az előadásukat!
Ajándékutalvány