Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Jász Andris
Jazz előadóművész - tanár

Jász Andris - Jazz szaxofon előadóművész - tanárBudapesten született. Édesapja hatására kezdett el zenét tanulni a zuglói Szent István Király Zeneiskolában. Hat éves korától zongorázott, szaxofontanulmányait pedig tizennégy évesen kezdte el ugyanitt. A klasszikus zene szeretete mellett már érezte, hogy a szíve igazából a blues-jazz és a funk, azaz a "könnyebb" műfajok felé húz.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon szakán szerzett diplomát 2007-ben.

2006-ban részt vett Branford Marsalis mesterkurzusán, Kuala Lumpurban, ami nagyban meghatározza jelenlegi pályafutását. Évekig vezette Tóth Vera zenakarát, 2008 óta tagja a Kossuth díjas Ghymes együttesnek, és jelenleg is tanít a Rácz Aladár Zeneiskola szaxofon szakán kicsiket nagyokat egyaránt. 2001-től 2012-ig a Vik (Vendéglátói, Kereskedelmi és Idegenforgalmi) Középiskola tanított Művészeti Ismereteket. Színpadi előadóként olyan neves nemzetközi előadók oldalán játszott, mint Jackie Orszáczky, Billy Cobham, és számos hazai előadóval dolgozik dalszerzőként és szaxofonosként (Ghymes, Kökény Attila, Tolvai Reni, Kéknyúl).
Művészeti események, rendezvények, kiállításmegnyitók zenei részének megszervezése fűzödik a nevéhez. Első önálló lemeze 2013-ban jelent meg Lulu a moziban, idén pedig Iván Szandra énekesnővel készitett új albumot, I HEART BUDAPEST címmel, amelyet Vietnám és Lengyelország után idén itthon is bemutatnak.

"Színpadi zenészként rengeteg rendezvényen, köztük esküvőkön volt szerencsém játszani, az itt szerzett tapasztalatokat szeretném Veletek megosztani, remélve, hogy sikerül pár szakmai titokról felfedni a fátylat, hiszen a muzsika az egyik legfontosabb hangulatkeltő elem, bármilyen ceremóniáról is legyen szó. Célom, hogy a megismerve a különböző stilusú zenékben rejlő lehetőségeket végigtekintsünk azon hogyan lehet az esküvökön a legprofibban, legkomolyabban véve, ám a művészethez méltó könnyedséggel alkalmazni a zenét és a muzsikusokat. Várlak szeretettel Titeket. Jász Andris"

Hallgatói visszajelzések:

Amikor szaxofonozott nekünk az volt a hab a tortán. Imádni való.

Ajándékutalvány