Esküvőszervező Tanfolyam a Facebook-on
Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Tóth Máté
Zenész

Jász Andris - Jazz szaxofon előadóművész - tanárMáté Kisvárdán született, zenészcsaládba, édesanyja szolfézstanár, édesapja sokáig könnyűzenei énekes, közvetlen családjában 2 további zenetanár és számtalan egyéb zenész volt. Így kevéssé meglepő, hogy 10 éves kora óta énekel rendszeresen színpadon. 1998-2001-ig a Sárospataki Református Gimnázium Kórusának baritonja, a kórus ez időben megszerzi a "nemzetközi koncertkórus" minősítést. A gimnázium musical-színházának rendszeres tagja, évenkénti országos turnékon énekli Jean Valjean szerepét a Nyomorultakból, a Képzelt Riport dalait vagy a Godspell Júdását. Ezen szerepek miatt kap meghívást az István a Király rockopera első teljes zenekaros reprodukciójára is, Bese szerepében. Egyetemi évei alatt először a Jazzpresszó acapella-együttesben énekel, majd két hard-rock zenekar és az azokkal való külföldi fesztiválszereplések (Blackbird, Harradar) után határozta el zenésztársaival, hogy megalapítja a Highly Trained Monkeys (HTM, www.htmband.hu) rendezvényzenekart, amelynek már a legelső fellépése is egy nemzetközi szervezet karácsonyi partyján volt. A zenekar hamar bejáratott név lesz azokon a rendezvényeken, ahol a profi végrehajtás és az igazi koncertélmény az elvárás. A zenekar többször játszik külföldön is, konferenciák, egyéb nemzetközi rendezvények kísérőjeként. Megrendelőik között olyan cégek és szervezetek vannak, mint a Danone, Etyeki Kúria, LogMeIn, UNHCR, NATO KEKK, DVM Csoport, Gyógyszerész Kamara. Játszottak már a Szent István Bazilika előtt, az Eiffel Palotában, az Amerikai Nagykövetség nyári partyján, több ezer fős, nemzetközi NATO hadgyakorlatok záróbulijain és számtalan esküvőn, bálon és fesztiválon.

Máté a HTM zenekarvezetője a kezdetektől fogva, és mivel ha nem zenél, akkor katonatiszt, biztos kézzel fogja össze zenésztársait, hogy a művészi teljesítmény és a szolgáltatói jelleg jól megférjen egymás mellett. A feladathoz folyamatosan képzi is magát, énekórák és hangtechnikai tanfolyamok keretében, így az élőzene és általában a rendezvények hangosításában is otthonosan mozog, sőt, mindkét oldalról (zenész és hangtechnikus) van tapasztalata.

A munkájából adódóan 5 évig foglalkozott napi szinten rendezvények protokolláris feladataival. Amikor nem zenél, ceremóniamesterként is tevékenykedik, így jól átlátja egy esküvő megszervezésének és lebonyolításának stációit, ami segíti abban is, hogy a leendő esküvőszervezők számára releváns és praktikus tanácsokkal szolgáljon a "Zene az esküvőn" témakörben.

Ajándékutalvány