Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam - Székesfehévár

Esküvőszervező tanfolyam - Székesfehérvár

Székesfehérvári tanfolyamunk 2024. február 17.-én indul.

A csoport létszáma maximum 50 fő, a létszámot a beiratkozás sorrendjében töltjük be. Amennyiben a csoport betelt, további jelentkezéseket már csak a 2024 őszén induló tanfolyamunkra tudunk elfogadni.

A tanfolyam díja

85 000 Ft. A képzés díját áfa nem terheli (a tandíj tartalmazza a jegyzeteket, a vizsgadíjat, ezenfelül semmilyen pluszköltség nincs).

Felvételi követelmény

A tanfolyam elvégzése nincs iskolai végzettséghez kötve.

Tanfolyamunk helyszíne

Élőben követhető online előadások: Könnyen kezelhető programon keresztül, számítógépről, laptopról, tabletről, okos telefonról kiváló minőségben, interaktív formában, otthonuk kényelméből követhetik ugyanazokat az előadásokat tanulóink, amelyeket személyes képzésünkön az oktatóteremben hallgatnának végig. A felület lehetőséget biztosít arra, hogy a felmerülő kérdéseket azonnal megválaszolják az előadók. A tanfolyamot követően minden városban személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, ahol személyesen vehetik át oklevelüket és tehetik fel kérdéseiket Rátkai Tímeának, akitől a tanfolyamon a szervezés menetét tanulják majd.

Kezdési időpontok és oktatási napok

2024. február 17. (szombat)
2024. február 18. (vasárnap)
2024. február 24. (szombat)
2024. február 25. (vasárnap)

Intenzív időbeosztás, 4x9 óra, két hétvége
10.00 órától 19.00 óráig

A képzést követően személyes konzultációs lehetőség és oklevélosztás Székesfehérváron: 2024. március 02 vasárnap

Maximális csoportlétszám: A maximális csoportlétszám esküvőszervező tanfolyamaink esetében 50 fő, ennek elérését követően jelentkezőt már csak a következő csoportunkba tudunk fogadni (ez a vidéki tanfolyamaink esetén egy évvel későbbi kezdést is jelenthet).

  • 0 Éve a szakmában
  • 0 Sikeres tanfolyam
  • 0 Végzett hallgató