Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam - Miért minket válassz?

Miért minket válassz?

Az egyetlen Esküvőszervező Tanfolyam, mely Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének ajánlásával indul.

Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai esküvői piacon tanfolyamunk komoly múlttal és sikertörténettel rendelkezik. Az első képzést 2004-ben indítottuk, és ennek jó híre, a pozitív visszajelzések, hallgatóink szakmabeli sikerei pár éven belül országos ismertséget és elismertséget hoztak. Csoportjainkat immár nem csupán Budapesten, hanem Székesfehérváron, Debrecenben, Győrben, Szegeden és Pécsen is teltházzal indítjuk.

A jelenleg Magyarországon tevékenykedő esküvőszervezők több, mint 80%-a nálunk végzett az elmúlt évek során. Így biztosan tudjuk, hogy a képzésen átadott tudás alkalmas arra, hogy megalapozzon egy sikeres esküvőszervező karriert.

A szakma által indított és minősített esküvői értékdíj jelöltjei esküvőszervező kategóriában évről-évre leggyakrabban.

Esküvőszervező oktatónk Rátkai Tímea, a Magyarországi Esküvőszervezők Szövetségének elnöke, Az Esküvő Lépésről - Lépésre című könyvsorozat szerzője. Tímea egyike hazánk első esküvőszervezőinek, háta mögött több száz megszervezett esküvővel. Közvetlen, közérthető, szerethető stílusban oktatja a tanulókat. A hallgatók sok esetben fordulnak hozzá későbbi munkájuk során is kérdésekkel, számíthatnak rá ha segítségre van szükségük.

Képzéseinket Budapesten saját oktatóteremben, a vidéki városokban légkondicionált konferenciatermekben bonyolítjuk, az előadók munkáját projektor segíti. A tanfolyam jegyzetanyagát digitális formában adjuk át a hallgatóknak, olyan sablon dokumentumokkal, melyeket később a munkájuk során használni tudnak majd. Tanfolyamaink előadói a technikai eszközök széles választékával teszik élvezetesebbé az előadásukat!

  • 0 Éve a szakmában
  • 0 Sikeres tanfolyam
  • 0 Végzett hallgató