Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam - Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Sok jót hallottam már Rátkai Timi tanfolyamáról, és tőle szeretnék tanulni. Ez ugyanaz a képzés?

Igen! Timi tanfolyamára évről-évre egyre többen iratkoztak be, és jártak fel Budapestre az ország minden részéről, sőt nem ritkán környező országokból is. Mivel hatalmas volt az érdeklődés, ezért a tanfolyam 2020 óta már nem csak személyes, hanem online formában is elvégezhető!

Tudom, hogy Timi tanfolyamán olyan előadók oktatnak, akik a szakmájukban a legjobbak közé tartoznak. Az online tanfolyamon is velük találkozhatok majd?

Valóban, az elmúlt évek során kialakult egy olyan előadói kör, melyre méltán lehetünk büszkék. Nem szeretnénk ezen változtatni, ezért természetesen ugyanazt az előadói csapatot mutatjuk be azoknak is, akik online formában végzik el a tanfolyamunkat.

Az online tanfolyamon ki tartja az esküvőszervező, szakmai előadásokat?

Természetesen, mint a személyes képzésen, az online esküvőszervező előadásokat is Rátkai Timi tartja. Az ő felkészültsége, szakmai hozzáállása szavatolja azt a minőséget, amit évek óta képviselünk.

Szívesen végezném el az online tanfolyamot, de nekem fontos, hogy kérdezni tudjak az előadótól ha nem értek valamit. Meg tudnátok nyugtatni ezzel kapcsolatban?

Tökéletesen megértjük, nekünk ugyanennyire fontos volt, hogy egy olyan online tanfolyamot hozzunk létre, ahol a tanulók ugyanazt a teljeskörű szolgáltatást kapják, mint a személyes képzésen. Ennek érdekében nem használunk előre rögzített „konzerv” előadásokat, hanem ugyanúgy valós időben beszélnek majd hozzád az előadók, mintha az oktatóteremben hallgatnád őket. A programba be tudod írni azonnal a kérdéseidet, és ők válaszolni fognak. Nagy örömünkre a chat felületen komoly társasági élet alakul ki egy-egy képzés alatt, a tanulók megismerik egymást, és sokszor a későbbiekben is tartja a kapcsolatot az esküvőszervező csapat.

Van lehetőség részletfizetésre?

Természetesen tudod a tanfolyam díját két részletben fizetni. Beiratkozáskor a tandíjból 30.000 Ft-ot kell befizetni, a fennmaradó összeget a tanfolyam első napján, a helyszínen kérjük majd el, online tanfolyamunk esetében pedig a kezdésig bármikor át tudod utalni nekünk.

A tanfolyam díján felül milyen költségekkel számoljak?

Semmilyennel! Fontosnak tartjuk, hogy mindenki előre tudjon kalkulálni, ezért semmilyen egyéb, rejtett költséget nem építettünk a tanfolyamba. A befizetett díj tartalmazza a digitális jegyzetek árát, a vizsgadíjakat is.

Mennyi idővel a tanfolyam kezdete előtt érdemes beiratkozni?

Tanfolyamainkon a létszám maximálva van, ezért addig tudunk elfogadni beiratkozásokat, míg a csoport el nem éri a limitet. Ezért azoknak, akik biztosak benne, hogy szeretnének részt venni a képzésen azt javasoljuk, hogy mielőbb iratkozzanak be, így biztos helyük van a csoportban.

Milyen segédanyagokat kapok tőletek az oktatás alatt?

Tanulóink a tanfolyam megkezdésétől saját felhasználói fiókot kapnak online oktatási felületünkhöz, ahonnan le tudják tölteni az összes előadás jegyzetanyagát, de ezen felül egyéb szerződésmintákat, ajánlatmintákat, forgatókönyvmintákat, melyekre a munkájuk során szükségük lehet.

Milyen végzettséget ad a tanfolyam?

A tanfolyam végén tanulóink a képző intézmény által kiállított oklevelet, és a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszer által kiállított hivatalos tanúsítványt kapnak, jelenleg Magyarországon ezen a területen ez a legmagasabb megszerezhető képesítés.

Tovább a regisztrációhoz

  • 0 Éve a szakmában
  • 0 Sikeres tanfolyam
  • 0 Végzett hallgató