Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam - Vélemények

Hallgatói vélemények

 • Bárkányi Móni

  Bárkányi MóniCeremóniamester és szertartásvezető

  Hogy mindennel végzett tanuló vagyok -e, azt így nem merem kijelenteni, mert még mindig csiklandoz egy - két tanfolyam. Ha a Prestige-ben kóstoltál bele ebbe a "tortába", utána tuti rákapsz!
  Elfogultság nélkül mondom, hogy minden tanfolyam nagyon igényes, szakmában elismert, neves oktatókkal. Aki idetéved, biztos alapokkal hajókázhat tovább a nagy esküvői tengeren...
  Nemcsak a szakmai része tetszett, hanem az, hogy szemléletet kaptunk, és ezen keresztül belénk ivódott, hogy csak alázattal, vagy sehogy...
  Egyszerre éreztem hogy "hű, van még mit tanulni", és azt, hogy itt önmagam lehetek, mert megkapom a segítséget, hogy megvalósítsam amit elképzeltem.
  Ceremóniamester, aki (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) nőből van. :)
  Timiéknél a hangulat laza, a tanítás viszont nem lazáskodó. Ilyen közegben a tanfolyamokon barátságok szövődtek, akikkel azóta is segítjük egymást, és örülünk egymás sikereinek.

  A kedvenc részeim mindig az oktatók személyes tapasztalataiból kerekedett Stand-Up, hogyan oldottak meg helyzeteket.
  Ezek igazi gyöngyszemek voltak, amiből szintén lehetett tanulni, és akadt bőven, mert ahol esküvő van, ott ugye bármi megtörténhet. :)

 • Bene Barbara

  Bene BarbaraÉnekesnő, Dimenzió Esküvő és Party Zenekar

  Egy korszakváltás kezdete volt Timi tanfolyama számomra, tele új álmokkal és lehetőségekkel. Ma az esküvők nélkül elképzelhetetlen lenne az életem :)

 • Cserpes Laura

  Cserpes LauraÉnekesnő

  Profizmus, barátságos légkör, jó hangulat, szuper előadások, Timitől megszokott színvonal. Örülök, hogy én is itt lehettem! :)

 • Elekes Enikő

  Elekes EnikőEsküvőszervező, Kézdivásárhely

  A Prestige Oktatási Stúdió lehetővé tette számomra, hogy olyannal foglalkozhassak,amit igazán szeretek! Az órák mindig érdekesek és tanulságosak voltak, így nem volt kérdés számomra,hogy a 800 km-es távolság ellenére is részt veszek rajtuk.
  Köszönettel tartozom, hogy 10 éve büszkén így mutatkozhatok be:
  Elekes Enikő, okleveles esküvőszervező.

 • Gali Renáta

  Gali RenátaProfesszionális sminkes

  Több éve dolgoztam sminkesként, amikor beiratkoztam a Prestige Oktatási Stúdió esküvőszervező képzésére. Korántsem a pályamódosítás motivált, megláttam a tanfolyamban azt a lehetőséget, aminek hála további erőségekkel bővíthettem az esküvői sminkes szolgáltatásomat. A tudásanyag kellő rálátást biztosított a kapcsolódó szolgáltatók munkájára, a szervezés minden gyakorlati kérdésére. Az eredmény? Magabiztos rutin bármilyen felmerülő probléma megoldásához a nagy nap során, illetve egy olyan gyakorlati tipp/túlélőcsomag összeállítása a menyasszonyoknak, amely megrendelések és elégedettség tekintetében egyaránt meghálálja magát. Mindegy, hogy valaki most tervezi esküvőszervezőként megvetni a lábát a piacon, vagy épp a kapcsolódó területek szolgáltatójaként szeretne rálátást szerezni a szervezés minden elemére, a Prestige csapatára és képzésre egyaránt számíthat. Összeszedett tanmenet, kiváló tudásanyag, jó oktatók. 100%-ban megkaptam, amiért jöttem.

 • Gerhardt Mónika

  Gerhardt MónikaAngol-magyar okleveles szertartásvezető

  2004. óta dolgozom az esküvő szakmában, de úgy gondolom, hogy egy jó pap is holtig tanul, a szertartásvezető pedig pláne. :)

  Éppen ezért, tanulni mindig jó dolog és a gyakorlatban elsajátított dolgokat elméletben, a tanfolyamon is remekül használhatom, főleg az apró finomságok, részletek bővítése és elsajátítása érdekében.
  Az alábbi tanfolyamokat végeztem el a Prestige Oktatási Stúdióban, és semmiképp nem hagytam volna ki:
  2004. Esküvőszervező tanfolyam
  2014. Kulturális rendezvényszervező tanfolyam
  2016. Szertartásvezető tanfolyam

 • Herendi Gábor

  Herendi GáborRendezvényszervező, műsorvezető

  2013-ban két OKJ-s tanfolyamon is részt vettem a Rátkai Tímea nevével fémjelzett Prestige Oktatási Stúdióban! A közel egy éves kurzusok végén Kulturális Rendezvényszervező és Közművelődési Szakember II. diplomával távoztam. A tanfolyamok során legfőképpen az tetszett, hogy az előadók nem csak előadásokat tartottak az adott témában, hanem mind tapasztalt szakemberek voltak, akik aktívan a szakmájukban dolgoztak. Ugyanakkor, csoporttársaim között is ráleltem egy-két kollégára, akikkel azóta is együttműködünk. Csak ajánlani tudom mindkét kurzust, illetve Timi oktatási stúdióját annak, aki ezen a pályán szeretne érvényesülni!

 • Husz Orsi

  Husz OrsiLifestyle blogger/vlogger

  Amellett, hogy az esküvőszervező tanfolyam naprakész elméleti tudást adott, sok gyakorlati kérdésre is választ kaphattunk itt, ami már a vállalkozás indításakor is nagy segítségünkre lehet. Az oktatók közt a szakma legjobbjait ismerhettük meg, Timi szórakoztató történeteit pedig sosem fogjuk elfelejteni! Fantasztikus volt a hangulat, és remekül hasznosítható tudást szereztem ebben a néhány hétben.

 • Király Nelli és Szabó-Dékány Dalma

  Király Nelli és Szabó-Dékány DalmaKirályi esküvők

  Timi oktatásain mindig a legjobb oktatók tanítottak minket akik nem csak a szakma szépségét mondták el, hanem a buktatókat, tapasztalataikat is megosztották velünk. Timi figyel arra, hogy felkészült és naprakész oktatókkal (akik egyben szolgáltatók is) dolgozzon. Az élet szépsége, hogy azóta is dolgozunk a mindennapokban azokkal a szolgáltatókkal akik segítettek nekünk elindulni az úton!
  Profi, felkészült csapat az övék.

 • Kondász Edit

  Kondász EditEsküvőszervező és szertartásvezető, Szeged

  A Prestige Oktatási Stúdióban egy élmény volt hallgatónak lenni, mert színes, hasznos és tartalmas órákban volt részem. Bizonyítja ezt a sikeresen működő esküvőszervező és szertartásvezető vállalkozásom. Ajánlom mindenkinek, aki a céljai és álmai megvalósítására törekszik!

 • Kovrig Dóra

  Kovrig DóraDodaKo márka tulajdonos-tervezője a Plus Size Advice blog írója

  Mivel rendezvényszervezéssel foglalkozom, szerettem volna ha tudásomat egy papír is igazolja!Az esküvőszervező tanfolyamot is elvégeztem, így nem volt kérdés, hogy most is Timiéket választom... 3 szó jut eszembe a tanfolyamról, profizmus, rugalmasság, és gyorsaság! Mindenkinek szívből ajánlom!

 • Mészáros Barbara

  Mészáros BarbaraEsküvőszervező

  Nagyon élveztem Timi előadásait, sztorijait, hiszen kétségtelenül sokat tapasztalt esküvőszervező, aki már szinte mindennel találkozott a szakmában amivel lehetett. Azt mondják, a jó pap is holtig tanul így bátran ajánlom a képzést új és régi szervezőknek is.

 • Muri Enikő

  Muri EnikőÉnekesnő

  Nagyon szerettem Timinél tanulni, sok hasznos, praktikus dologra hívta fel a figyelmünket az esküvőszervezéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik ezt a csodálatos hivatást választják vagy akik életük legszebb napját készülnek megszervezni. A siker ígyis-úgyis garantált!

 • Németh Ákos

  Németh ÁkosEsküvőszervező, rendezvényszervező

  Életem legszebb időszaka attól a pillanattól jött el hozzám, amióta beléptem a Prestige Oktatási Stúdió ajtaján. Felejthetetlen emlékeket kaptam, mind a tanároktól, mind a társaimtól. Fantasztikus, vidám embereket ismerhettem meg és annyi mindent tanultam, hogy ezért életem végéig hálás lehetek. Köszönöm szépen az itt töltött időt!

 • Pandula Judit

  Pandula JuditEsküvőszervező, Vintage Wedding Planner

  Az, hogy a Prestige Oktatási Stúdióba jelentkeztem, életem egyik legjobb döntése volt. Imádtam minden órát, minden alkalom izgalmas és szuper hangulatú volt. Kiváló alapot adott új, és most már sikeres vállalkozásomnak.

 •  Pankotai Anita

  Pankotai AnitaSminkmester

  Sminkmester vagyok 8 éve, és imádom a munkámat, rengeteg menyasszonynak készítettem már el a Nagy napjára sminkét, és rengetegszer hallgattam végig, milyen nehéz mindent kézben tartani, mire eljött a nap már nem is tudták sokan élvezni, ezért, amikor megláttam a Prestige Esküvőszervezői képzését, nem tétováztam és jelentkeztem azonnal! Magyarország legmagasabb szintű képzése, ahol szakemberek vezetnek be a szakma rejtelmeibe. Hihetetlen sokat tanultam, amit a mai napig hasznosítok. A menyasszonyok rendkívül hálásak, amikor szolgáltatókat ajánlok, vagy segítek megoldani egy-egy problémát...

 • Somorjai Ilona

  Somorjai IlonaCeremóniamesternő, előadóművész

  Rátkai Timi életében – családján kívül - már lassan 2 évtizede az esküvők, és azok szervezése körüli szolgáltatások maximális minősége jelenti a mindennapokat. Rengeteget dolgozott és dolgozik azért, hogy a házasulandók, életük egyik legszebb napját közvetve vagy közvetlenül a lehető legjobbá tegye. Szervezői készsége mellett évek óta képez a szakma számára talpraesett és dolgozni vágyó embereket. Örömmel tölt el, hogy némely képzésein magam is tanulhattam tőle.

 • Styaszni Dorina

  Styaszni DorinaFotómodell

  Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a Prestige Oktatási Stúdióra, mert egy fantasztikus csapatot ismertem meg. Két tanfolyamot is elvégeztem náluk, ez is azt mutatja mennyire jók abban amit csinálnak. Igényes, szép oktató terem várt bennünket, szuper tanárok foglalkoztak velünk, és a csoport is nagyon rendes, segítőkész volt. Az órák nem voltak unalmasak egyáltalán, saját sztorikkal dobták még jobban fel a tanórákat. Gyorsan elrepült és sajnáltam mikor vége lett ennek az egésznek. Még egyszer köszönök mindent Timi! További sikereket kívánok! És nincs kizárva, hogy még egy harmadik tanfolyamot is elvégezzek náluk! :)

 • Völgyi Zsuzsi

  Völgyi ZsuzsiÉnekesnő

  Aki a Prestige Oktatási Stúdiónak bármely képzését választja, biztosan nem bánja meg. Igényes környezetben, szakképzett tanároktól és előadóktól sajátíthatjuk el a szakmai tapasztalatokat, és tudást. A hallgatóknak a lehető legnagyobb mértékben minden biztosítva van, ami a tanulást segíti. Nagy örömömre szolgál, hogy magam is a Prestige-nél tanulhattam. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki szeretne hiteles OKJ-s bizonyítványt, és precíz szaktudást.

 • DonátaEsküvőszervező Tanfolyam - 2023

  Kedves Prestige Oktatási Stúdió csapat!
  Először is hadd köszönjem meg a veletek töltött fantasztikus négy napot. Jó volt látni, hogy vannak még elhivatott, és teljes szívvel a hivatásuknak élő emberek. Nemcsak szakmai szempontból adott sokat a tanfolyam, de a lelkemnek is egy pozitív oázis volt, amire a szárazabb napokon szívesen emlékezem majd. Akár terápiással jelleggel is ajánlanám az elvégzését kiégés megelőzésére.
  Hálás vagyok nektek!

  Drága Timi!
  Mindannyiunkat pont olyan szeretettel kísértél végig a tanfolyam során, mint a menyasszonyaidat az oltárig. A profizmusod miatt, egy percig sem kell a jövőben aggódnunk, hogy mi lesz HA… mert átadtál minden olyan értékes tapasztalatot, amivel biztosan meg fogunk tudni oldani mindent.
  Én ezerszer is igen-t mondanék nektek.
  Azt gondolom, hogy lehet, egy olyan kislánynak, aki gyermekkora óta szervezi az esküvőjét, nem is a tényleges időpont, hanem amikor belépett a Prestige Oktatási Stúdióba A Nagy Nap. :-)

 • BiankaEsküvőszervező Tanfolyam - 2023

  Nagyon hálás vagyok, hogy rèszese lehettem a tanfolyamnak és hogy ennyi fantasztikus embert megismerhettem. Sok mindent megtanultam. Nagyon boldog vagyok, ezzel nekem egy álmom vált valóra. Ráadásul Rátkai Tímea nekem már azóta példakép volt, amióta megláttam sok sok évvel ezelőtt az interneten, hogy egyáltalán létezik ilyen szakma és ilyen tanfolyam. Majd 2019-ben a Libri könyvesboltban megtaláltam az Esküvő lépésről lépésre című könyvét és rögtön tudtam, hogy ezt nem hagyhatom ott. Bízom benne hogy érdemes leszek arra, hogy legalább csak fele olyan jó lehessek a szakmában amilyen Timi.
  További sikeres tanfolyamokat kívánok a többi hallgatónak és üdvözlök minden Prestige oktatót, kiemelten Rátkai Tímeát, akire mindig ilyen csodálattal fogok felnèzni!

 • KataEsküvőszervező Tanfolyam - 2023

  Nagyon köszönöm a képzésen nyújtott informatív, élvezetes és profi előadásaitokat.
  Minden előadó -élükön Veled, Timi- nagyon lendületes előadást tartott, jó volt hallgatni. Remek szakembereket ismerhettem meg, az egész tanfolyam kiváló volt!
  Fogunk még találkozni nálatok képzésen mindenképp!

 • ViktóriaEsküvőszervező Tanfolyam - 2023

  Kedves Timi!

  Szeretném megköszönni az egész tanfolyamot egy az egyben!
  Nagyon jó hangulatban telt az elmúlt 6 vasárnapom, mindig alig vártam, hogy jöjjön a következő alkalom. Az előadóktól és persze Tőled is rengeteget tanultam, érdekes történeteket és kulisszatitkokat hallhattam, ami csak tovább erősítette bennem, hogy ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni. Ezen a területen képzelem el magam a leginkább, úgyhogy amint lehet bele is vágok!:)
  Plusz löket, hogy fordulhatok hozzátok, ha bármiben elakadnék a munkám során, ezért külön hálás vagyok!

 • KatalinEsküvőszervező tanfolyam - 2022

  Az év eleji esküvői dekoratőr tanfolyam után, öröm volt újra olyan iskolapadban ülni, ahol a képzés minden percét élveztem.
  Timi előadásain és a meghívott előadók mindegyikénél a profizmust tapasztalhattuk meg.
  Imádtam a régi vicces sztorikat hallgatni, a meghatóbb történeteknél, és videós előadáson még elgördült pár könnycsepp is.
  Örülök, hogy itt lehettem, a meglepi macaron pedig mennyei volt!
  Köszönök szépen mindent, hamarosan újra találkozunk a Protokoll workshopon!

 • DorottyaEsküvőszervező tanfolyam - 2022

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, Rengeteg új és hasznos dolgot sikerült megtanulnom és a sok történet után, amit megosztottál velünk, szinte úgy érzem, hogy tapasztalattal is rendelkezek már. Élvezetesek voltak az előadások, ahol gyakorlatias információkat és jobbnál jobb tippeket osztottál meg velünk. A vendégelőadók nagyon jól színesítették a tanfolyamot és nekik köszönhetően más szemszögből is beleláthattunk az esküvők világába.
  Mindenkinek javasolni fogom az oktatási stúdiót, sőt tervezek én is visszatérni.
  Köszönöm ezt az élményt!

 • LiliánaEsküvőszervező tanfolyam - 2022

  A tanfolyam során rengeteg olyan érdekességet, apró információt tudtam meg, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki profiként végezze ezt a hivatást. Ennek ellenére az összes előadás szórakoztató, élettel teli, sztorikkal tarkított volt. Emiatt közben észre se vettem mennyit tanultam, csak utána, amikor rendszereztem a rengeteg tudást a fejemben, amit a tanfolyamnak köszönhetően szereztem meg. Úgy gondolom, ha ezeket a dolgokat nem tanuljuk meg itt, csak hosszú évek tapasztalatai során jövünk rá, és így egy sokkal biztosabb, tanultabb alapról építhetjük fel a vállalkozásunkat.

 • KingaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Nagyon jó élmény volt számomra a tanfolyam, mert pontosan olyan, sőt még jobb is volt, mint amit elképzeltem, amire számítottam. Önmagában élmény volt hallgatni a szolgáltatókat, pláne megtudni tőlük hasznos információkat. Nagyon tetszett, hogy ennyire gyakorlatias volt az egész, és hogy nagyon jó hangulatban telt. A személyedben kaptunk egy tökéletes képet arról, hogy milyen egy jó esküvőszervező, és végig az volt az érzésem, hogy én is tudnék és szeretnék ilyen lenni. Összegzésként még csak annyit, hogy kár hogy nem a Prestige állítja össze az OKJ-s képzések tanmenetét és tananyagát, mert sokkal jobbak lennének. :D

 • PannaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Az elején azt hittem, hogy ha 9 órát kell a gép előtt ülnöm, megbolondulok, de annyira érdekes és izgalmas volt mindegyik előadás, hogy egy percre sem unatkoztam. Egyáltalán nem volt száraz, nagyon tetszett, hogy egy-egy részt saját példákkal mutattatok be. Nem igazán tudok belekötni, nekem nagyon tetszett!
  Köszönöm szépen!

 • AlexandraEsküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Mikor eldöntöttem hogy ezzel szeretnék foglalkozni, az úgy körülbelül 3 éve történt. Sokat olvastam az interneten hogy hogy s mint vágjak bele és úgy érzem nagyon jól döntöttem, hogy hozzátok jelentkeztem. Kicsit féltem,hogy ez a 4 nap kevés lesz, nem szerzek elegendő tudást (bár azt sose lehet, mindig van hova fejlődni), de az oktatók nagyon aranyosak voltak, szuper és érdekes előadásokat láthattunk tőletek. És nagyon jól esett hallani,ki hogy indult el az útján, külön köszönet a tapasztalatok, tanácsok megosztásáért. Sok új és fontos dolgot tanultam, amik a későbbiekben hasznomra lesznek! :)
  Bár még nem érzem magam teljesnek, szeretnék még pár tanfolyamon részt venni, de azt tudom, hogy nálatok nem lövök mellé!
  Csak ajánlani tudom azoknak, akik ezzel a csodás vagy hasonlóan szuper hivatással/okkal szeretnének foglalkozni.
  Ezer hála és köszönet az egész szuper csapatnak, még biztos találkozunk!

 • HelgaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021

  Az itt töltött idő számomra nagyon jó volt, nagyon sok új dologgal ismerkedhettem meg, rengeteg olyan dolgot tanulhattam meg amit eddig nem tudtam.Számomra az egész tanfolyam buli volt. Szuperül éreztem magam minden percében.Egy tökéletes csapat vagytok, mint szakmailag, mint emberileg.Köszönöm, hogy átadtátok nekem azt a tudást amivel ti rendelkeztek.Még ha csak töredékét is tudtam egyenlőre felfogni, remélem a munkám során , sőt biztos vagyok benne, hogy ha kellően kitartok akkor ezt a tudást amit tőletek megkaptam, 100%-ban csak hasznomra válhat. Még egyszer köszönöm, és én is bízom benne, hogy egyszer valahol találkozhatunk.

 • ViviEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Köszönöm ezt a csodás élményt, amit a tanfolyam adott nekem! Régóta vágytam arra, hogy mélyebben beleáshassam magam a témába. A gyakorlati dolgok mellett, szinte meglepve tapasztaltam, hogy “ez az egész” tényleg olyan, mint egy hollywood-i film. Remélem, hogy nekem is megadatik majd a lehetőség, hogy kislányok álmát váltsák valóra azzal, hogy olyan esküvőt szervezek nekik, mint amilyet megálmodtak. Első célom az volt a tanfolyammal, hogy új ismereteket szerezzek és segítség legyen a saját esküvőm megszervezésében. (Ez utóbbi még csak kilátásban van, de jó lesz az érzés, hogy már megannyi információ birtokában vagyok, ami fontos lehet a Nagy nap megtervezésében.)

  Kívánok nektek minden jót, úgy érzem, hogy még találkozni fogunk egy-két általatok szervezett tanfolyamon!

 • GrétaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Hatalmás élménnyel részesültem az általatok szervezett esküvőszervezői tanfolyam alatt.
  Akkor is ha csak Online formában történhetett meg egy örök élmeny fog maradni amit sosem felejtünk el. Nagyon hasznos volt és biztos vagyok benne , hogy majd a való életben is fel fogunk tudni minden tudást használni amit Timi és a szolgáltatók által kaptunk.
  Biztos vagyok benne , hogy a jövőben más tanfolyamra is jelentkezni fogok. (reméljük màr személyesen)
  Hatalmas hála nektek!

 • BrigittaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Kedves Prestige Csapat!
  Ez már a második képzésem volt nálatok. Biztosan tudtam, hogy a rendezvényszervező után ezt is nálatok fogom megcsinálni, és már azt is tudom, hogy a szertartás vezetői oklevelet is itt szeretném megszerezni. Azért mert megbízható, gyors és precíz a Csapat! Amit mondotok, az mindig úgy van! Vakon rátok bízhatja az ember magát, hisz tudja, cserébe mindent IS megkap, amit egy ilyen tanfolyamon meg lehet kapni. Mindig mosolygósak, segítőkészek és barátságosak vagytok. Ez is nagyon sokat jelent.
  Így csak ajánlani tudom bármely tanfolyamotokat, oktatóitokat, tehát az egész csapatot, hisz amit ma tudni lehet bármely általatok képviselt szakmáról, azt nálatok megtanulhatja az ember. Nagyon fontos, hogy nem csak szakembereket képeztek, hanem Embereket is, megfelelő gerinccel és őszinteséggel megáldott szakEmbereket. Ebből egyre kevesebb van a világban, de Ti az életre neveltek, és nem a nyereségszerzésre!
  ( Teljesen személyes dolog: Ezúton köszönöm minden belefektetett energiátokat, hogy belőlem az az ember válhatott, aki ma vagyok. Ha nem is tudtok róla, de az életem legmeghatározóbb része volt a munkám, a rendezvényszervezés, aminek segítségével ma együtt élhetek életem szerelmével, és építhetjük tovább a közös jövőnket, amiben remélhetőleg , idővel szerepelni fog az esküvőszervezés és a szertartásvezetés is!)
  Egyszóval: Köszönöm!

 • EvelinEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Köszönöm Nektek, hogy Nálatok tanulhattam! Minden perce egy örök emlék volt számomra és megtisztelő volt, a szakmai legjobbjaitól megtanulni, ezt a csodálatos hivatást.
  Már a második tanfolyamom volt a Prestignél, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó!
  Timi, Neked külön köszönöm a fantasztikus előadásokat és történeteket! Az óráid után még inkább megbizonyosodtam róla, hogy én is ezen a pályán szeretnék elindulni.
  Hálás vagyok Nektek a sok szép pillanatért!

 • HajniEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Drága Timi!

  Nagyon-nagyon köszönöm Neked és minden Oktatónak, hogy közös erővel sikerült megvalósítani az egyik nagy álmom, Esküvőszervező lett belőlem. Örökké hálás leszek érte. A tanfolyam minden percét örömmel és lelkesen hallgattam végig, még az olykor "száraznak" tűnő anyagot is. Fantasztikus előadók, és egy szuper lelkes Csapat, akikkel együtt "dolgozhattunk". Valóban könnyeket előcsalogató volt a búcsúzás. Ennél több nem is kellett volna. Gyakran kalandoztak el a gondolataim, hogy "majd ha már én is...". Tényleg nagyon boldog vagyok. A kis fekete ruha, az esküvő színéhez illő övvel nálam nagyon bevésődött. Annyiban fog módosulni egyszer, hogy a fekete nálam sötétkék lesz, az öv helyett selyemsál. Megannyi gondolat és terv forog a fejemben, miközben a szívem valóban csordultig van hálával.

 • NóraEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Nagyon köszönöm Nektek ezt a 4 napot. Nem sajnálom a 2 hétvégém "feláldozását", annak ellenére, hogy a hétköznapjaim napi 10-12 órás munkával telnek. (persze a család támogatás is kellett ehhez:-))
  Olyan erőt, lendületet adott, amit régen éreztem.
  Őszintén bevallom, csak hobby, kíváncsiság miatt kezdtem el ezt a tanfolyamot. Ha egyszer pályát váltok, akkor teljesen mást szeretnék csinálni, mint most. Ez is motivált a jelentkezéskor. Szükségem volt egy teljesen más típusú tudás, ismeret megszerzésére, engem ezek feltöltenek. És nem csalódtam! Az a lelkesedés, tudás, tapasztalat, amit átadtatok, elindított bennem valamit, másképp látom ezt a munkát, ami nem is munka, hanem egy olyan hívatás, ami másoknak segít abban, hogy ez a nap tényleg ÉLETE NAGY NAPJA legyen.
  Amit olvastam Rólatok és amit tapasztaltam..., mind igaz, sőt!
  Profizmust, kiváló előadókat kaptunk, jól felépített tematikát, sok-sok információt és nem hagyhatom ki a nagyon lelkes hallgatóságot.

 • RékaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  tanfolyam rengeteget adott nekem, nagyon hasznos és érdekes dolgokról tanulhattam! Egyrészt visszahozta a motivációmat és a lelkesedésemet, másrészt pedig olyan dolgokat is megtanultam, amit az 5 éve tartó egyetemi képzésem alatt nem tudtam, pedig tanultunk már róla, csak nem ilyen részletesen és ilyen hasznos és gyakorlatias tudnivalókkal kiegészítve. Nagyon jól éreztem magam, Timi tapasztalatai és történetei, és persze a személye nagyon feldobta a tanfolyamot és a tanulást, nagyon-nagyon köszönöm!!!

 • SzandraEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Egyszerűen tökéletes! Ez a legjobb szó amivel le lehet ezt írni. Szuperül összefoglalt, lényegretörő, egy percig sem unalmas.
  Timi előadásai voltak a kedvenceim, olyan stílussal és perfekcionizmussal beszélt a szakmáról, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire jó és magával ragadó lesz.
  Előnye a tanfolyamnak, hogy intenzív, nem tart hónapokig, és bár 2 teljes hétvégét "elvett", de minden egyes perce megérte, pedig én itthon voltam 2 kicsi gyerekkel a hátam mögött. ????
  Igazán sosem tudtam, hogy milyen szakmában dolgoznék hosszú évekig, de úgy gondolom, hogy megtaláltam amit kerestem, és ha csak negyed annyira leszek sikeres, mint Timi, már megérte. Alig várom, hogy elinduljak ezen az úton, sőt, szerintem a tanfolyammal már meg is tettem az első lépést.
  Főpróba augusztusban, ugyanis a saját esküvőnk megszervezése lesz az első igazi kihívás!
  Nagyon köszönök mindent, hálás vagyok, hogy ilyen színvonalas oktatásban lehetett részem!

 • SzabinaEsküvőszervező Tanfolyam - 2021 február

  Ezúton szeretném megköszönni a 4 napos oktatás által szerzett élményeim, szuper kis csoport jött össze, ami nagyon pozitívan hatott rám! :) Az előadók kiválóak voltak, látszott rajtuk a profizmus, jó, izgalmas storykat meséltek, ami feldobta az órákat. Hosszúnak véltem a tanfolyam elején ezt a napi 9 órát, de nem lehetett érzékelni, hogy annyi ideje "tanulunk". Köszönöm Rátkai Timinek a rendkívül barátságos légkört és a profi tanítást! :)

  Minden Jót Nektek! Még biztos vagyok benne, hogy találkozunk! :)

 • AlexandraEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 december

  Nagyon köszönök mindent, és a lehetőséget is, hogy van alkalom találkozni. Ezzel a lehetőséggel élek is majd. Az elején, amikor meg tudtam, hogy online lesz az oktatás egy kicsit elkeseredtem. Azt hittem, így nem lesz az igazi és nehéz lesz tanulnom. De nagyon örültem, amikor olyan lendülettel, pozitívan álltál a dolgokhoz. Egyből motivált lettem és átvettem a te lendületedet. Örülök, hogy így interneten keresztül is színes volt az oktatás, és sok színes személyt "ismerhettem" meg. A tapasztalataim csakis pozitívak, mind az oktatókkal szemben és az oktatással is. Csakis ajánlani tudom, mert a tanulás közben a jó hangulat is megmarad. Nincs semmi görcs vagy izgulás, inkább a cél lebegett előttem és a jó fajta izgalom. Mindenki segítőkész volt és egy jó kis csoport jött össze. Még egyszer köszönök minden motivációt és kedvességet, na meg a sok tapasztalatot, amit majd kamatoztatok. További sok sikert mindenkinek és még több ilyen jó oktatást. Ui.: Reméljük az már nem online lesz, hanem vissza billenünk normál kerékvágásba.

 • AndreaEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Nagyon jól éreztem magam. Örömteli hangulatban telt ez a pár hétvége és sajnálom, hogy már véget is ért, de egyben örülök is, hogy közelebb kerülhettem az egyik álmom megvalósításához. Rengeteg tudást szívhattunk magunkba és számos hasznos tanáccsal/tippekkel láttatok el minket. Mindegyik előadás nagyon tetszett és az előadók mindig adtak valami pluszt még a kicsit szárazabb anyaghoz is. Timi előadásait órákon át tudnám hallgatni, a kis személyes storyk (amikből még többet tanulhat az ember) még színesebbé tették a délutánokat.
  Örülök, hogy most el tudtam végezni a tanfolyamot. Nagyon rugalmasan sikerült megoldani az online oktatásra való átállást és szerintem így is nagyon jó hangulat volt.
  Boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.

 • JuditRendezvényszervező Tanfolyam 2020 április

  Kedves Timi!

  A kulturális rendezvényszervező képzés során szerzett tapasztalataimról röviden:
  A legelső órán, amikor az esküvőszervezés alapjairól tanultunk, annyira magával ragadott a személyes tapasztalatok mentén felépített előadás, hogy ott megfogadtam, hogy a jövőben mindenképpen részt fogok még venni további képzéseken, workshopokon a Prestigenél.:) Ugyanezen gondolatok jártak a fejemben az utolsó előadáson is.
  Szívből sajnálom, hogy - rajtunk kívül álló okból - nem volt lehetőségünk a jelenléti oktatásra, a személyes megismerkedésre, beszélgetésekre, hiszen annyi jót hallottam rólatok! De hátha majd egy következő kurzus során..:)
  Véleményem szerint az online oktatásra kiváló digitális platformot választottatok, nagyon egyszerű volt kezelni, remekül alkalmazkodtatok a helyzethez! A teljes képzésünk távoktatásban zajlott, de így is azt mondhatom, hogy a tudás mellett élményeket szereztem, amit hálásan köszönök!
  Minden jót kívánok!:)

 • KrisztaEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 december

  Ez a tanfolyam volt az eddigi legjobb és leghasznosabb dolog, amibe belekezdtem ebben az évben. Igaz, hogy online történt az egész, de Timi és az előadók közvetlen és élményszerű stílusán köszönhetően élveztem minden egyes percét. Az órák alatt, olyan érzése van az embernek, hogy egy jó baráti társasággal beszélget és közben észre se veszi, hogy ismeretet szerez, új nézőpontot kap.

  Mindenre IS választ kaptunk. Ha egy szóval kéne jellemezni a tanfolyamot, az a profizmus lenne. Maximálisan elégedett vagyok mindennel. Már most hiányzik, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezúton is köszönök mindent. ❤️❤️

 • ZsanettSzertartásvezető Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige, kedves Timi!
  Már a harmadik képzésen vettem részt a Prestige Oktatási Stúdiónál, és mindig pozitív élményekkel gazdagodtam. Leginkább azért választottam ezt a szertartásvezetői képzést, mert a korábbi tanfolyamokon is azt tapasztaltam, hogy itt hozzáértő, szakmabeli oktatók adják át a tudásukat, és gyakorlati ismertekkel gyarapíhatom tudásomat.
  Nagyon jó a csapat, Timi és a lányok a Prestigenél nagyon segítőkészek és rugalmasak.
  Ezúton is köszönöm, és szerintem még találkozunk :)

 • HédiRendezvényszervező Tanfolyam, 2020 október

  Kedves Timi!
  Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a Prestige Oktatási Stúdióról.
  Gördülékeny oktatás, felkészült tanárok, maximális segítség a tananyagokkal - ez a szakmai része. Emberi oldalról segítőkészség, empátia, szeretet, minden részletre kiterjedő figyelem és sorolhatnám...
  Nagyon jól éreztem magam nálatok, és ezt másoknak is elmondtam. Barátnőm lánya már végzi is ennek hatására ugyanezt a tanfolyamot ????.
  Sok sikert kívánok a jövőre, boldog új évet mindannyiótoknak (Bolát külön is üdvözlöm), és köszönöm, hogy nálatok tanulhattam.

 • LauraEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Timi és Timi csapata!
  Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy elképesztően jól éreztem magam a tanfolyamon.
  Bevallom, eleinte féltem kicsit az online oktatástól, sajnos nincsenek vele jó tapasztalataim a múltból. Viszont mikor írtatok a törvény bevezetését követően, hogy dönthetünk, hogy ki folytatja online és ki "csúszik" inkább, számomra már nem volt kérdés hogy folytatom Veled, Timi.
  Megkönnyeztem a végét... mert nem akartam hogy vége legyen. Ugyanakkor megszereztem az oklevelet, esküvőszervezővé váltam, kezdődik az álom megvalósulása és ehhez fokozatosan jönnek a lépcsők. De hiányérzetem van. Nem a képzést illetően, hanem belegondolok, hogy innentől nem kell ébresztőt állítanom hétvégére, nem várhatom izgatottan az aznapi témákat, nem leszünk "együtt".
  Köszönöm hogy csodaszép, tartalmas, boldog év végét csináltatok nekem, hogy mindig segítőkészen, türelmesen, energikusan álltatok hozzám és hozzánk. Boldoggá tett, hogy ebben a nehéz helyzetben, amikor kilátástalan minden és a homeoffice még ki tudja meddig tart, a napok összemosódnak, de volt mit várni minden hétvégén.
  Csodálatos volt Veletek minden perc, nagyon megszerettelek Benneteket és életem egyik legjobb 1 hónapja volt, életre szóló élmény. Bátran és rendkívül büszkén kijelenthetem, hogy a legjobbaktól tanulhattam. Esküvőszervezést és mérhetetlen emberséget is.

 • EvelinEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige Oktatási Stúdió!
  Kedves Timi!
  Csodálatos élmény volt számomra a képzés! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen részt venni az előadásokon, de ti így is kihoztátok a helyzetből a maximumot!
  Nem vagyok egy érzelgős típus, de bevallom voltak olyan témák és történetek amelyeken elérzékenyültem. (Főleg az wedding highlights-okon)
  Köszönöm szépen ezt a fantasztikus élményt, a rengeteg jó tanácsot és nem utolsó sorban, hogy sok olyan szolgáltatót ismerhettünk meg akik méltán híresek ebben a szakmában.
  Remélem lesz még alkalmunk a jövőben találkozni!
  Még egyszer mindent köszönök és hálás vagyok ezért a lehetőségért!

 • DalmaEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Timi Dalma és Bea,

  Próbálom a megfelelő szavakat megtalálni, arra, hogy leírjam, mennyire hálás vagyok Neked és persze a csodálatos kis csapatodnak. Büszke lehetsz a lányokra, hiszen a mai világban nem olyan könnyű, ilyen megbízható, lelkes, kedves, pozitív, motivált, embereket találni, mint Dalma és Bea.
  Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez a tanfolyam ennyire szuper lesz! 18 éves koromig balettoztam és az Operaházban szoktam így érezni magam mint most az előadások alatt, hogy tátott szájjal figyeltem (még így online is) és úgy éreztem bármikor, akárhányszor végig tudnám hallgatni őket. Timi, nem csak a szakmai tudásod van ezekben a tanfolyamokban, hanem a szíved a lelked! Ettől más és 100% biztos vagyok benne hogy egyetlen másik tanfolyam sem érhet ennek a nyomába. Az, hogy hosszú évek óta oktatsz, mégis minden egyes előadást meghallgattál velünk végig nem tudom hányadszor (nagyon sokadjára), a rendezvényszervező vizsgán is ott ültél bent velünk végig, ez mutatja azt, hogy Neked ez nem csak a munkád, hanem annál sokkal több. Hálás vagyok hogy tanulhattam tőled, és úgy gondolom, hogy minden egyes végzett hallgató, a legtökéletesebb alapot kapta meg ahhoz, hogy sikeres esküvőszervező legyen, ez már csak rajtunk múlik!
  Kérlek majd küldjetek tájékoztatást a januári online workshopról, szeretném mint hamarabb bebiztosítani a helyem rá :)
  Ezek hála és köszönet,
  Dalma

 • EvelinEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige Csapata!

  Először is nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus hangulatban eltelt tanfolyamot! Féltem, hogy az online órák miatt veszíteni fog a varázsából, mivel ilyen huzamos ideig képtelen vagyok egy helyben ülni és előadást hallgatni. Ennek ellenére ti és a remek előadóitok elérték, hogy a gép elé ragasszatok és igyam minden szavatokat! :D Minden percét élveztem, nektek köszönhetően pedig még nagyobb lelkesedéssel vágok majd bele ebbe a szakmába, mint amivel a tanfolyam első alkalmára érkeztem!
  További szép napot Nektek és még rengeteg ilyen szuper tanfolyamot!

 • AdriennEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak :) Szuper előadások voltak, kedves és segítőkész oktatók, tanulságos, vicces story-k :)
  Először féltem az online oktatástól, de nem akartam jövőre áttenni, ahhoz túlságosan is izgatott voltam, hogy képes legyek annyit várni. De egyáltalán nem bántam meg!!! Teljesen profin megoldottátok az órákat, az összes kérdésemre választ kaptam menet közben, mindenki figyelte a chat-et, kaptunk vázlatokat, facebook csoportba is kaptunk még anyagokat, stb...

  Szóval köszönök szépen mindent :)

 • ViolettaEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Nagyon kedves, szimpatikus és segítőkész embereket ismertem meg a személyetekben, még ha sajnos sokat személyesen nem is tudtunk találkozni.
  Mindenről megkaptuk az információkat , bármi problémánk, kérdésünk volt Ti mindig gyorsan reagáltatok.
  Én idén végeztem el az OKJ Rendezvényszervező tanfolyamot is nálatok ,sajnos ezt is online, viszont kihoztátok a maximumot ebből a karanténos helyzetből és attól függetlenül hogy néha hiányzott a személyes kontakt nagyon szuper és élvezhető volt végig a tanfolyam.
  Azt gondolom hogy minden olyan tudást, tapasztalatot és segítséget megkaptunk, amivel többek lehetünk ☺️, és el tudunk indulni ezen a pályán.
  És hát Timi a te személyiséged pedig nélkülözhetetlen ebben az egész folyamatban. Azt hiszem hogy a legjobban ezt azzal tudom elmondani ha leírom hogy én is megkönnyeztem azt az utolsó pár percet ❤️

  Remélem fogunk még találkozni veletek és hogy hamarosan beszámolhatunk a sikereinkről!

 • JulcsiEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  A tanfolyamot nagyon szerettem, mint minden más tanfolyamot Nálatok. (Az esküvői dekoratőrt nagyon sajnáltam, hogy vége lett, oda szívem szerint mennék minden hétvégén, alkotni valami szépet, hogy aztán egy hétig díszítse az otthonomat, míg el nem készül a következő :) ) Nagyon tanulságos és érdekes előadásokat hallhattunk. Különösen a történeteket szerettem :) Magam sem gondoltam, hogy ekkora jelentősége, szerepe van egy esküvőszervezőnek, míg végig nem hallgattam az előadásokat. Illetve a könyvedben is nagyon sok hasznos információval látsz el bennünket. Köszönöm szépen!

 • BiankaEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Kedves Prestige Csapat,
  Kedves Timi,
  Szeretném megköszönni, hogy vagytok és a profizmust, amellyel hozzánk álltatok. Örülök, hogy megismertelek benneteket és tanulhattam tőletek. Maximalizmus, profizmus, kedvesség, tudàs ezek néhányak a sok pozitív jelző közül ami eszembe jut rólatok.
  Köszönöm Nektek! Elindítottatok egy csodálatos úton.
  A rendezvényszervező tanfolyamon újra találkozunk! :)

 • AlexandraEsküvőszervező Tanfolyam - 2020 november

  Sziasztok!

  Én csodásan éreztem magam a képzés alatt még így is hogy online rendszerbe kényszerültünk. Szuper volt a csapat és minden előadó. Az órák érdekesek, izgalmasak voltak, néha hihetetlen és tanulságos személyes story-kkal tarkítva. Minden percét élveztem, el se hiszem hogy ilyen gyorsan eltelt. Feltöltött és megerősített abban, hogy elérhetem amit szeretnék :)
  Nekem ez volt veletek az első tanfolyamom, de határozottan Prestige függő lettem, szóval még találkozunk!

  Köszönök Mindent!

 • JuditSzertartásvezető Tanfolyam - 2020 szeptember

  Kedves Tímea, Beatrix, Tisztelt Kovács Gábor Dénes Tanár Úr és mindazok akok a szertartásvezetői tanfolyam szervezésében, lebonyolításában és oktatásában részt vettek!

  Ezúton szeretném megköszönni Nektek, Önöknek azt a munkát, energiát, mellyel hozzájárultatok , hogy számomra felejthetetlen élménnyé tegyétek az együttműködés minden pillanatát.

  Hatalmas élmény volt számomra az oktatás sok-sok új információval bővítve az ismereteimet.
  Rendkívül korrekten , végtelenül tisztességesen ment minden.

  Én még online oktatáson nem vettem részt, de azt gondolom, hogyha jellemeznem kellene azt mondanám igen ilyennek kell lennie.

  Külün köszönet Tanár Úrnak azért a türelemért, őszinteségért,, jószándékú jellemzésekért, mellyel támogatott minket abban, hogy sikeres vizsgát tehessünk! Hatalmas tehetség ő minden szava kincs!!

  Timi Neked élmény volt hallani optimista hangodat, látni pozitív kisugárzásodatt!

  Szóval hiányozni fogtok !!!!

  Én személy szerint mindent köszönök, szeretettel gondolok Rátok, Önökre!!

  Kívánom álmaitok megvalósulását, békét, egészséget minden napotokra a csodát!!

 • Évi Esküvőszervező Tanfolyam 2019 december

  Szép napot kívánok! Sziasztok!
  Évi vagyok és most végeztem el 2019. decemberben az esküvőszervező tanfolyamot a Prestige Oktatási Stúdióban. Az esküvőszervező tanfolyam volt a 4. tanfolyam, amit a Prestige Oktatási Stúdióban végeztem. Tanfolyamaik hangulata, a tananyag felépítése, a tanulni vágyó emberek segítése, az oktatás megszervezése mind nagyon tetszett.
  Amikor véget ér egy Prestige Oktatási Stúdió tanfolyam, akkor az ember fel van pörögve, tettre kész állapotba kerül, attól a kisugárzástól, attól a légkörtől, ahogyan az oktatási stúdióban tanítanak, oktatnak és sajnálja, hogy vége van. Ezt nem lehet elmondani, ehhez ott kell lenni. Kisugárzása van az óráknak és ezt meg kell tapasztalni.
  Köszönöm Rátkai Timi képzési vezetőnek és az előadóknak, tanárainknak a segítséget, hogy betekintést adtak a szakma mélységeibe. Mint egy kedves ismerős, jó barát, elmondták, hogy mire figyeljünk, mire vigyázzunk, hogyan végezzünk színvonalas munkát és hogyan legyünk professzionálisak, ebben a szakmában és az élet mindennapjaiban.

 • JuditEsküvőszervező Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Timi,

  a tanfolyam minden percét élveztem! Köszönöm Neked az összes tanácsot, a storykkal fűszerezett, élvezetes előadásokat, melyekből rengeteget tanultam! Köszönöm, hogy a meghívott előadóid mindegyikénél a szakmájuk iránti alázatot, szeretetet és maximalizmust tapasztalhattuk, azokat a bizonyos csillogó szemeket :-), pontosan értem miről beszéltél! Elbűvölt a profizmusotok!

 • VeronikaEsküvőszervező Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Timi!

  Hihetetlenül hamar véget ért a tanfolyam. Csak úgy repült az idő minden alkalommal. Rendkívül profi és kedves előadókat/szolgáltatókat ismertünk meg! Most már sokkal magabiztosabban tudok elindulni a szakmában. Ezt mind el sem tudtam volna képzelni 2 hónappal ezelőtt. Köszönök mindent! :)

 • BogiEsküvőszervező Tanfolyam - 2019 december

  Szia Timi!
  Azért írok, mert szerettem volna megköszönni ezt az élményt, amit kaptam/kaptunk tőled. Mert annak kell hívjam, szuper volt a tanfolyam! Mindig nagyon jól éreztem magam. Imádtam a sztorikat, a stílusodat, hogy mindig közvetlenül álltál hozzánk, az előadókat. Féltem kicsit, hogy milyen jellegű oktatás lesz, de több, mint kellemesen csalódtam. Igaz, hogy minden szombaton utáltam a gondolatot, hogy vasárnap korán kell majd kelnem, de annyira megérte! :) Szóval tényleg köszönöm az élményt és a lehetőséget!

 • JuditSzertartásvezető Tanfolyam - 2019 december

  Kedves Prestige csapata!

  Egy igazán színvonalas,minőségi oktatásban vehettem részt,amely véleményem szerint kellően felkészített a szertartásvezetői szakmára.Mindenki profi,emellett nagyon kedves és segítőkész! A legjobb döntés volt,amikor jelentkeztem,köszönöm még egyszer az elmúlt heteket!

 • ÁgnesSzertartásvezető Tanfolyam - 2019

  Kedves Timi!
  Szívből gratulálok a tanfolyam megszervezéséhez. Többdiplomás pedagógus vagyok, többek között nyelv- és beszédfejlesztés területén is, és nagyon, nagyon hasznos volt a képzés. Amellett minden előadás értékes és magas színvonalú volt. Úgy érzem, amiért mentem, azt kaptam.
  Bővítettem ismereteim, jobb előadóvá váltam, sok élménnyel gazdagodtam és szertartásvezető lettem :)
  Hálásan köszönök mindent, és további sok sikert kívánok én is Nektek!

 • 0 Éve a szakmában
 • 0 Sikeres tanfolyam
 • 0 Végzett hallgató