Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam - Budapest

A tanfolyamról

Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam

Az esküvőszervezés...

Az esküvőszervezés igazi álomszakma. Olyan hivatás, melynek gyakorlója a munkája során kiélheti kreativitását, álmokat valósít meg, mesevilágot teremt, melynek főszereplői – a menyasszony és a vőlegény – egy életen át fognak hálás szívvel és szeretettel visszagondolni rá.

Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam

Mindig mozgásban

Az esküvőszervezés nem irodai munka. Nincs monoton, 8 órás munkaidő. Az esküvőszervező a legtöbb idejét csodálatos esküvői helyszíneken tölti, dekorációt egyeztet, zenekarokat hallgat meg, meghívókat válogat, vagy épp tortát kóstol, ruhapróbára jár, aktív részese a készülődés minden momentumának, hogy aztán könnyes szemmel, a háttérbe vonulva élje át a boldogító igen kimondásának meghitt pillanatát.

Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam

Több évtizedes elismert szakmai múlt

Prestige Oktatási Stúdió esküvőszervező tanfolyama országszerte ismert és elismert. A képzés közel 20 éves múltra tekint vissza, tanulhattok nálunk személyesen, és 2020-tól már online formában is! Tanfolyamainkon végzett a hazai esküvőszervezők színe-java, azok is, akik ma más képzéseken tanítják ezt a szakmát.

Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam

Személyesen vagy online

Esküvőszervező tanfolyamunkat elvégezheted személyesen vagy online, mindkét esetben a szakma elismert képviselőitől tanulhatsz nálunk. A valós időben zajló oktatásnak köszönhetően azonnal felteheted a kérdéseidet, és hozzáférést kapsz online oktatási felületünkhöz, ahol minden előadás jegyzetét eléred, emellett pedig szerződésmintákkal, esküvői ajánlat és forgatókönyv mintákkal is segítjük későbbi esküvőszervező munkássságodat!

Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam

A szakma legjobbjaitól, a szakmai szövetség ajánlásával

Tanfolyamainkon gyakorló és elismert esküvői szolgáltatók oktatják a szakma fortélyait, előadásaikat a munkájukból vett sztorikkal, tanulságos történetekkel színesítve.
Rátkai Timi kétségkívül a hazai esküvői szakma nagyágyúja, az Esküvő Lépésről-lépésre című könyv szerzője, az esküvőszervezők szövetségének elnöke. Az esküvőszervező, aki több száz izgalmas esküvő megszervezésének tapasztalatait osztja meg a tanulókkal. Timi tanfolyamunk motorja, szívügye, hogy a leendő esküvőszervezők tökéletes felkészítést, később pedig szakmai iránymutatást, támogatást kapjanak.

Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam

Prestige – a minőség garanciája

Aki járt már a Prestige Oktatási Stúdió bármelyik képzésén pontosan tudja, hogy mire gondolunk. Színvonalas oktatási helyszínek, szakmailag és emberileg kiváló, segítőkész oktatók, a képzési anyagok magas minősége, az ügyfélszolgálat, mind-mind önmagáért beszél. Rendkívül jó érzés számunkra, hogy hallgatóinktól is maximálisan jó visszajelzést kapunk.

Tovább a regisztrációhoz

  • 0 Éve a szakmában
  • 0 Sikeres tanfolyam
  • 0 Végzett hallgató