Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Online Esküvőszervező Tanfolyam
Online Esküvőszervező Tanfolyam

Online esküvőszervező tanfolyam

Az elmúlt években egyre többen választják Online Esküvőszervező Tanfolyamunkat, és végzett hallgatóink utólag is nagyon pozitív visszajelzéseket küldenek erről az oktatási formáról!

Élő, valós idejű előadások

Online esküvőszervező tanfolyamunk tematikájának kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy bár kényelmesen, az otthonodból követed az oktatást, mégis ugyanazt az élményt kapd meg, mintha nálunk ülnél az oktatóteremben. Egy-egy tanfolyam során számtalan apró, az élet szülte sztori hangzik el, melyeket a pillanat juttat az oktató eszébe, a résztvevők izgalmas kérdéseket tesznek fel, melyekre a válasz mindenkinek nagyon hasznos lehet. Pontosan tudjuk, hogy ezek biztosítják egy tanfolyam dinamikáját, ettől lesz egyedi és izgalmas, sokkal több, mint bármelyik youtube videó.
A titok egyszerű: így résztvevője és nem hallgatója vagy az oktatásnak.
Ezért - bár biztosan egyszerűbb lett volna előre felvett, "konzerv" videókat feltölteni mi úgy döntöttünk, hogy online tanfolyamunk során az előadásokat oktatóink élőben tartják Nektek, mintha csak a padokban ülnétek, Ti pedig jó minőségben követhetitek őket úgy, hogy közben lehetőségetek van a programon keresztül bármikor kérdéseket feltenni nekik.

Online oktatási felület

Mind élő, mind online képzéseink során belépési lehetőséget kapsz majd online oktatási felületünkre, melyen az összes előadás jegyzete mellett szerződés-minták, ajánlat minták, forgatókönyv minták is elérhetőek. Mindez hatalmas segítség lesz ha úgy döntesz, hogy a tanfolyam elvégzését követően azonnal beleveted magad az esküvőszervező karriered építésébe.

Interneten elérhető tesztek

Úgy tapasztaltuk, hogy a tanfolyam lényeges eleme a résztvevők számára az is, hogy visszajelzést kapjanak tudásukról, mérni tudják saját felkészültségüket. Ebben online tanfolyamunk során interneten elérhető tesztek lesznek a segítségedre, visszajelzik majd, mit tudsz biztosan és miben kell még egy kicsit jobban elmélyülnöd.

Személyes konzultáció

Elképzelhető, hogy ahogy haladunk a tanfolyam vége felé lesz majd egy csomó kérdésed. Olyan kérdések, melyek már a saját vállalkozásoddal, terveiddel, brandeddel lesznek kapcsolatosak. Online tanfolyamunk résztvevői számára egy rendkívüli lehetőséggel készülünk: A tanfolyam végén hat városban biztosítunk személyes konzultációs lehetőséget Rátkai Tímeával, tanfolyamunk szakmai vezetőjével, az Esküvő Lépésről-lépésre című könyv szerzőjével. A konzultáció online tanfolyamunk résztvevőinek DÍJMENTES.

Oklevél

Egy sikeresen elvégzett tanfolyam végén a munkád legnagyobb elismerése amikor átveszed az oklevelet. Online képzés ide vagy oda, mi tanfolyam elvégzését igazoló díszoklevelet papír alapon adjuk át Neked, választásod szerint postázzuk vagy átveheted tőlünk személyesen, egy pezsgős oklevél-osztás során, ahol örömünkre személyesen is találkozhatunk majd veled.

Időpontok

A tanfolyam időtartama 36 óra, mely online képzésünk esetében intenzív időbeosztással kerül lebonyolításra.

Következő online csoportunk előadásának időpontjai:
2024 február 17. (szombat) 10:00 órától 19:00 óráig
2024 február 18. (vasárnap) 10:00 órától 19:00 óráig
2024 február 24. (szombat) 10:00 órától 19:00 óráig
2024 február 25. (vasárnap) 10:00 órától 19:00 óráig

Tovább a regisztrációhoz

Az előadások jegyzetei online oktatási felületünkön is elérhetőek, hiányzás esetén pótolhatóak, a folyamatos személyes jelenlét nem feltétele az oklevél megszerzésének.

A tanfolyam díja

85.000 Ft (a képzés díját ÁFA nem terheli, a tanfolyammal kapcsolatban további költség nincs), melyért sikeres vizsga eseten esküvőszervező oklevelet kap a tanuló! Részletfizetési lehetőséget természetesen biztosítunk, regisztrációkor a tandíjból 30.000 Ft-ot kérünk befizetni, a fennmaradó összeg az esküvőszervező tanfolyam első napjáig kell befizetni.

Jól végzett hallgatóinkkal előadóink alvállalkozói szerződést kötnek! A tandíj tartalmazza a digitálisan kiosztott jegyzetek és a személyes konzultáció díját, ezen felül további fizetendő költség nincs!

  • 0 Éve a szakmában
  • 0 Sikeres tanfolyam
  • 0 Végzett hallgató