Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Online esküvőszervező tanfolyam
Online esküvőszervező tanfolyam

Online esküvőszervező tanfolyam

Az elmúlt években egyre többen választják Online Esküvőszervező Tanfolyamunkat, és végzett hallgatóink utólag is nagyon pozitív visszajelzéseket küldenek erről az oktatási formáról!

Élő, valós idejű előadások

Online esküvőszervező tanfolyamunk tematikájának kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy bár kényelmesen, az otthonodból követed az oktatást, mégis ugyanazt az élményt kapd meg, mintha nálunk ülnél az oktatóteremben. Egy-egy tanfolyam során számtalan apró, az élet szülte sztori hangzik el, melyeket a pillanat juttat az oktató eszébe, a résztvevők izgalmas kérdéseket tesznek fel, melyekre a válasz mindenkinek nagyon hasznos lehet. Pontosan tudjuk, hogy ezek biztosítják egy tanfolyam dinamikáját, ettől lesz egyedi és izgalmas, sokkal több, mint bármelyik előre rögzített oktatóvideó.
A titok egyszerű: így résztvevője és nem hallgatója vagy az oktatásnak.
Ezért - bár biztosan egyszerűbb lett volna előre felvett, "konzerv" videókat feltölteni mi úgy döntöttünk, hogy online tanfolyamunk során az előadásokat oktatóink élőben tartják Nektek, mintha csak a padokban ülnétek, Ti pedig jó minőségben követhetitek őket úgy, hogy közben lehetőségetek van a programon keresztül bármikor kérdéseket feltenni nekik.

Online oktatási felület

Mind személyes, mind online képzéseink során saját felhasználói fiókod lesz online oktatási felületünkön, melyen az összes előadás jegyzete mellett szerződés-minták, ajánlat minták, forgatókönyv minták is elérhetőek. Mindez hatalmas segítség lesz ha úgy döntesz, hogy a tanfolyam elvégzését követően azonnal beleveted magad az esküvőszervező karriered építésébe.

Konzultációs lehetőség

Elképzelhető, hogy ahogy haladunk a tanfolyam vége felé lesz majd egy csomó kérdésed. Olyan kérdések, melyek már a saját vállalkozásoddal, terveiddel, márkáddal lesznek kapcsolatosak, és menet közben nem szeretnéd megszakítani az előadást azzal, hogy ezeket a kérdéseket felteszed. Online tanfolyamunk utolsó alkalmát követően esküvőszervező oktatónk, Rátkai Tímea ingyenes konzultáció keretében várja kérdéseiteket, így valóban csak akkor zárul be az oktatási platform ablaka, ha mindenki úgy érzi, hogy mindenre választ kapott.

Tanfolyamvezetőnkhöz a későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel, kéréseiddel e-mailben, de lehetőség van személyes online konzultációs időpont foglalására is (kizárólag a nálunk esküvőszervező tanfolyamot végzett hallgatók számára).

Oklevél és Tanúsítvány

Egy sikeresen elvégzett tanfolyam végén a munkád legnagyobb elismerése, amikor átveszed az oklevelet és a képzés elvégzéséről kiállított hivatalos tanúsítványt. Online képzésünk esetében természetesen ezért sem kell személyesen eljönnöd hozzánk, hanem az általad megadott címre postázzuk ezeket.

Időpontok

A tanfolyam időtartama 36 óra, mely online képzésünk esetében intenzív időbeosztással kerül lebonyolításra.

2024 február 17.

(szombat) 10:00 órától 19:00 óráig

2024 február 18.

(vasárnap) 10:00 órától 19:00 óráig

2024 február 24.

(szombat) 10:00 órától 19:00 óráig

2024 február 25.

(vasárnap) 10:00 órától 19:00 óráig

2024. szeptember 28.

(szombat) 10:00 órától 19:00 óráig

2024. szeptember 29.

(vasárnap) 10:00 órától 19:00 óráig

2024. október 05.

(szombat) 10:00 órától 19:00 óráig

2024. október 06.

(vasárnap) 10:00 órától 19:00 óráig

Az előadások jegyzetei online oktatási felületünkön is elérhetőek, hiányzás esetén pótolhatóak, a folyamatos személyes jelenlét nem feltétele az oklevél megszerzésének.

A tanfolyam díja

85.000 Ft (a képzés díját ÁFA nem terheli, a tanfolyammal kapcsolatban további költség nincs), melyért sikeres vizsga eseten esküvőszervező oklevelet kap a tanuló! Részletfizetési lehetőséget természetesen biztosítunk, regisztrációkor a tandíjból 30.000 Ft-ot kérünk befizetni, a fennmaradó összeg az esküvőszervező tanfolyam első napjáig kell befizetni.

Jól végzett hallgatóinkkal előadóink alvállalkozói szerződést kötnek! A tandíj tartalmazza a digitálisan kiosztott jegyzetek és a személyes konzultáció díját, ezen felül további fizetendő költség nincs!

Tovább a regisztrációhoz

Ingyenes online próbaóra

  • 0 Éve a szakmában
  • 0 Sikeres tanfolyam
  • 0 Végzett hallgató