Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező Tanfolyam - Oktatók

Oktatóink

 • Bolacsek László

  Bolacsek LászlóVőfély, ceremóniamester

  Tíz éves korában volt először kisvőfély hagyományos, vidéki "sátras" esküvőn. Immár két évtizede vállal hivatásosként is porondmesteri szereplést. Az elmúlt időszak alatt számtalan tapasztalattal gazdagodott, hiszen az ország minden táján megfordult, még a szomszédos országok magyar lakta területein is. Munkáját a mai kor igényeihez igazítja, így elsősorban "modern" vőfélyként tevékenykedik, de az ifjú pár kérésére a hagyományokat hűen őrző, és a modern kor elvárásaihoz igazodó esküvők irányítását egyaránt vállalja, mint vőfély illetve ceremóniamester.

  Civilben gimnáziumi tanárként dolgozik, ami garanciát jelent a megfelelő kapcsolatteremtésre, kommunikációra és az igényes előadásmódra egyaránt. Emellett több éve foglalkozik az esküvői hagyományokkal és szokásokkal kapcsolatos ismeretek továbbításával is, hiszen oktatóként leendő esküvőszervezők és rendezvényszervezők képzésében is részt vesz.

 • Boós Imola

  Boós Imola Protokoll, marketing szakember

  Boós Imola egyetemi évei végeztével pár év kitérő után a Marquard Media Magyarországnál kezdett el dolgozni, ahol izgalmas, kihívásokkal teli évek után a cég frissen létrejött BTL divíziójának lett a koordinátora. Olyan, akkor innovatív integrált marketing kampányokat bonyolított le, mint a Joy Napok, Man of the Year, Playboy események, InStly Stlye Awards vagy az Instyle Cycle Chic- Bringával a vörös szőnyegen rendezvények. Később újabb izgalmas kihívásként évekig a WestEnd City Center marketing managereként dolgozott.

  Hiszi, hogy nem biztos, hogy mindig kikövezett út vezet a célhoz; hogy egy adag spiritusz és leleményesség nélkül sokkal nehezebb elérni titkos álmainkat, vagy el lehet, de így biztosan izgalmasabb. Tapasztalatai szerint, legnehezebb magunk számára megfogalmaznunk valódi céljainkat. Viszont ha már kristálytisztán tudjuk és hisszük, hogy az a mi utunk, ha kellően kitartóak, tudatosak és következetesek vagyunk, minden másban valahogy az élet maga, már a segítségünkre fog sietni. Praktikus tanácsokat ad leendő esküvőszervezőknek tárgyalástechnika, etikett, protokoll témában.

 • Krizsai Norbert és Adrián

  Krizsai Norbert és AdriánEsküvői film

  A nevünk Norbert és Adrián. Mi vagyunk a Krizsai testvérek,a Plus Film filmkészítő vállalat tulajdonosai. Cégünket immáron 6. éve sikeres vezetjük együtt. Rajongunk a természetért, imádunk utazni és új helyeket, kultúrákat megismerni. Mindenünk az alkotás. Legyen szó sportról vagy zenéről, de főképpen a filmkészítésről.
  Három területen alkotunk filmeket: Esküvői film, Hotel film, valamint Reklámfilmek.
  Számos hazai és külföldi megrendelőt van szerencsénk megismerni, beleértve az összekelt csodás párokat, a több 10.000 fős holland jótékonysági gyermeknapon át, a Maldív-szigeteki Luxus Hotelekig.
  Alkotni valamit és ezáltal maradandót létrehozni a legnagyobb élmény amit átadhatunk.

 • Halász Sándor

  Halász SándorFotó

  Lassan 30 éve van a tanári pályán. Valamikor matematika-fizika tanárként kezdte, utána áttért az informatika, majd a programozás tanítására.
  A vágy, hogy valami "humánosabb" tárgyat taníthasson diákjainak, már régóta élt benne. Így elvégezett egy mozgóképkészítői iskolát, majd az ELTE-n az egyetemet is, mozgóképkultúra és média tanár szakon.

  10 éve tanít fotográfiát, filmkészítést, filmtörténelmet. A képek iránti szeretete már egész kis kora óta megvan. Az első fényképezőgépét még 5 évesen kapta, a gimnáziumban is a fotó és filmszakkör lelkes tagja volt és az első munkahelye is a Magyar Filmgyártó Vállalat volt a 80-as években, ahol a forgatásokon dolgozott. A fényképészet mindig is a hobbija maradt, legyen az természetfényképezés, portré, vagy akár esküvői fotózás.

 • Magusics Vica

  Magusics VicaVirágkötő, dekoratőr

  Vica esküvők, rendezvények, privát ügyfelek helyszíneit, tereit tervezi meg és teszi harmonikussá, egyedi hangulatúvá 2013 óta. Munkái megkomponálásakor az adott szezonra saját maga által megálmodott és meghatározott irányból dolgozik.

  Inspirációjának kimeríthetetlen forrása, mely segíti abban, hogy mindig egyedit és emlékezeteset alkosson a művészettörténeti és történelmi korok sokszínű világa.
  A dekoráció során fontos számára a természetesség és a fény.

  A virág és térkompozíciókat korhű, régimódi vagy akár vadon termett virágokkal, zöld növényi részekkel díszíti. Kedveli azokat a megoldásokat, amikor a növények szinte "beszövik" a tereket, azt a hatást keltve, mintha kint lennénk a természetben.
  PR és marketing szakemberként a vállalati szférát maga mögött hagyva a virágkötészetet, a tér és enteriőr tervezést hazai és amerikai mesterektől tanulta és tanulja ma is, folyamatosan.

 • Mester Gyula

  Mester GyulaDJ

  Gyula 1997 óta diszkózik, azóta is rendszeresen megfordul az éjszakai klubokban, valamint megszámlálhatatlan vállalati rendezvényt, esküvőt, privát bulit lebonyolított már. Mint egy jó politikus, mindig azt adja, amit az aktuális vendégsereg éppen hallani akar. Imádja az esküvők hangulatát a vendégérkezéskori megilletődöttségtől a hajnali "neverending story"-kig. Munkája során a pontos mixelés mellett, előszeretettel használja a mikrofont is. 2015-től esküvőszervező tanfolyamunk előadói csapatát erősíti, amire nagyon büszkék vagyunk!

  Clubok ahol jelenleg is dolgozik: Crazy Café ('90-es évek és napjaink slágerei) Bp., nU bisztró (modern tánczene és lounge) Bp., VakEgér Tőzsdekocsma ('90-es évek és napjaink slágerei) Bp.

  Clubok, ahol dolgozott: Kaméleon Klub Bp., Y Club Cegléd, Macondo Music Café Cegléd, Jazz Café Cegléd, Kakas Disco Fonyód, Morrison's 3 (Közgáz Pince), U26 Club Bp., Pálmakert Disco Cegléd, S'Maci Pub Bp., Ankert Bp.

  Céges rendezvények, ahol megfordul rendszeresen: Santander Consume Finance Zrt., Praktiker Kft., Deloitte Zrt., Raiffeisen Bank Zrt., Telenor Zrt., Nestlé Hungária Kft., Cetelem Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., MAG Zrt., Tesco Global Áruházak Zrt. ... stb.

 • Rátkai Tímea

  Rátkai TímeaEsküvőszervező

  Timi az esküvőszervező tanfolyam motorja. Elsők között kezdett Magyarországon esküvőszervező vállalkozásba, mára egyike a legsikeresebb, legkeresettebb esküvőszervezőknek. Nagy álma valósult meg az első tanfolyam elindításakor, melyet mára számtalan képzés követett. Egy 2010-ben készített felmérés szerint az aktív esküvőszervezők több, mint 80%-a Timinél végzett valamikor.

  Az Esküvőszervezők és Esküvői szolgáltatók Szövetségének elnöke, Esküvő Lépésről-lépésre című könyve évről-évre új kiadásban jelenik meg.

  Vidám személyisége, számtalan, esküvőkről vett történettel színesített előadásai számtalan kedves percet okoznak a képzésen résztvevőknek.

 • Tóth Máté

  Tóth MátéZenész

  Máté Kisvárdán született, zenészcsaládba, édesanyja szolfézstanár, édesapja sokáig könnyűzenei énekes, közvetlen családjában 2 további zenetanár és számtalan egyéb zenész volt. Így kevéssé meglepő, hogy 10 éves kora óta énekel rendszeresen színpadon. 1998-2001-ig a Sárospataki Református Gimnázium Kórusának baritonja, a kórus ez időben megszerzi a "nemzetközi koncertkórus" minősítést. A gimnázium musical-színházának rendszeres tagja, évenkénti országos turnékon énekli Jean Valjean szerepét a Nyomorultakból, a Képzelt Riport dalait vagy a Godspell Júdását. Ezen szerepek miatt kap meghívást az István a Király rockopera első teljes zenekaros reprodukciójára is, Bese szerepében. Egyetemi évei alatt először a Jazzpresszó acapella-együttesben énekel, majd két hard-rock zenekar és az azokkal való külföldi fesztiválszereplések (Blackbird, Harradar) után határozta el zenésztársaival, hogy megalapítja a Highly Trained Monkeys (HTM, www.htmband.hu) rendezvényzenekart, amelynek már a legelső fellépése is egy nemzetközi szervezet karácsonyi partyján volt. A zenekar hamar bejáratott név lesz azokon a rendezvényeken, ahol a profi végrehajtás és az igazi koncertélmény az elvárás. A zenekar többször játszik külföldön is, konferenciák, egyéb nemzetközi rendezvények kísérőjeként. Megrendelőik között olyan cégek és szervezetek vannak, mint a Danone, Etyeki Kúria, LogMeIn, UNHCR, NATO KEKK, DVM Csoport, Gyógyszerész Kamara. Játszottak már a Szent István Bazilika előtt, az Eiffel Palotában, az Amerikai Nagykövetség nyári partyján, több ezer fős, nemzetközi NATO hadgyakorlatok záróbulijain és számtalan esküvőn, bálon és fesztiválon.

  Máté a HTM zenekarvezetője a kezdetektől fogva, és mivel ha nem zenél, akkor katonatiszt, biztos kézzel fogja össze zenésztársait, hogy a művészi teljesítmény és a szolgáltatói jelleg jól megférjen egymás mellett. A feladathoz folyamatosan képzi is magát, énekórák és hangtechnikai tanfolyamok keretében, így az élőzene és általában a rendezvények hangosításában is otthonosan mozog, sőt, mindkét oldalról (zenész és hangtechnikus) van tapasztalata.

  A munkájából adódóan 5 évig foglalkozott napi szinten rendezvények protokolláris feladataival. Amikor nem zenél, ceremóniamesterként is tevékenykedik, így jól átlátja egy esküvő megszervezésének és lebonyolításának stációit, ami segíti abban is, hogy a leendő esküvőszervezők számára releváns és praktikus tanácsokkal szolgáljon a "Zene az esküvőn" témakörben.

 • Ungár Tímea

  Ungár TímeaEsküvői helyszín

  Ungár Tímea 3 gyermekes anyuka, akinek kedvenc hobbija a munkája. 2000 óta dolgozik frekventált esküvői helyszínek rendezvényszervezőjeként, évről-évre teltházas szezonokat bonyolít le.

  "A munkám nagyon változatos, nagyon sok emberrel találkozom, akik közül sokan életük nagy napjára készülnek. Meg is jegyzik sokan, milyen jó nekem, mert mindig boldog emberek között vagyok. És ez így van. Szép környezetben, vidám párokkal tárgyalok általában, bár többségükben azért erősen ott van az aggódás, illetve bizonytalanság, hiszen kevésnek van még gyakorlata az esküvőszervezésben, főként nem a sajátban. Nem úgy, mint nekem."

 • 0 Éve a szakmában
 • 0 Sikeres tanfolyam
 • 0 Végzett hallgató