Prestige Oktatási Stúdió Prestige Oktatási Stúdió Esküvőszervező Tanfolyam Esküvőszervező Tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam - Oktatók

Oktatóink

 • Bolacsek László

  Bolacsek LászlóVőfély, ceremóniamester

  Tíz éves korában volt először kisvőfély hagyományos, vidéki "sátras" esküvőn. Immár két évtizede vállal hivatásosként is porondmesteri szereplést. Az elmúlt időszak alatt számtalan tapasztalattal gazdagodott, hiszen az ország minden táján megfordult, még a szomszédos országok magyar lakta területein is. Munkáját a mai kor igényeihez igazítja, így elsősorban "modern" vőfélyként tevékenykedik, de az ifjú pár kérésére a hagyományokat hűen őrző, és a modern kor elvárásaihoz igazodó esküvők irányítását egyaránt vállalja, mint vőfély illetve ceremóniamester.

  Civilben gimnáziumi tanárként dolgozik, ami garanciát jelent a megfelelő kapcsolatteremtésre, kommunikációra és az igényes előadásmódra egyaránt. Emellett több éve foglalkozik az esküvői hagyományokkal és szokásokkal kapcsolatos ismeretek továbbításával is, hiszen oktatóként leendő esküvőszervezők és rendezvényszervezők képzésében is részt vesz.

 • Boós Imola

  Boós Imola Protokoll, marketing szakember

  Boós Imola egyetemi évei végeztével pár év kitérő után a Marquard Media Magyarországnál kezdett el dolgozni, ahol izgalmas, kihívásokkal teli évek után a cég frissen létrejött BTL divíziójának lett a koordinátora. Olyan, akkor innovatív integrált marketing kampányokat bonyolított le, mint a Joy Napok, Man of the Year, Playboy események, InStly Stlye Awards vagy az Instyle Cycle Chic- Bringával a vörös szőnyegen rendezvények. Később újabb izgalmas kihívásként évekig a WestEnd City Center marketing managereként dolgozott.

  Hiszi, hogy nem biztos, hogy mindig kikövezett út vezet a célhoz; hogy egy adag spiritusz és leleményesség nélkül sokkal nehezebb elérni titkos álmainkat, vagy el lehet, de így biztosan izgalmasabb. Tapasztalatai szerint, legnehezebb magunk számára megfogalmaznunk valódi céljainkat. Viszont ha már kristálytisztán tudjuk és hisszük, hogy az a mi utunk, ha kellően kitartóak, tudatosak és következetesek vagyunk, minden másban valahogy az élet maga, már a segítségünkre fog sietni. Praktikus tanácsokat ad leendő esküvőszervezőknek tárgyalástechnika, etikett, protokoll témában.

 • Krizsai Norbert és Adrián

  Krizsai Norbert és AdriánEsküvői film

  A nevünk Norbert és Adrián. Mi vagyunk a Krizsai testvérek,a Plus Film filmkészítő vállalat tulajdonosai. Cégünket immáron 6. éve sikeres vezetjük együtt. Rajongunk a természetért, imádunk utazni és új helyeket, kultúrákat megismerni. Mindenünk az alkotás. Legyen szó sportról vagy zenéről, de főképpen a filmkészítésről.
  Három területen alkotunk filmeket: Esküvői film, Hotel film, valamint Reklámfilmek.
  Számos hazai és külföldi megrendelőt van szerencsénk megismerni, beleértve az összekelt csodás párokat, a több 10.000 fős holland jótékonysági gyermeknapon át, a Maldív-szigeteki Luxus Hotelekig.
  Alkotni valamit és ezáltal maradandót létrehozni a legnagyobb élmény amit átadhatunk.

 • Magusics Vica

  Magusics VicaVirágkötő, dekoratőr

  Vica esküvők, rendezvények, privát ügyfelek helyszíneit, tereit tervezi meg és teszi harmonikussá, egyedi hangulatúvá 2013 óta. Munkái megkomponálásakor az adott szezonra saját maga által megálmodott és meghatározott irányból dolgozik.

  Inspirációjának kimeríthetetlen forrása, mely segíti abban, hogy mindig egyedit és emlékezeteset alkosson a művészettörténeti és történelmi korok sokszínű világa.
  A dekoráció során fontos számára a természetesség és a fény.

  A virág és térkompozíciókat korhű, régimódi vagy akár vadon termett virágokkal, zöld növényi részekkel díszíti. Kedveli azokat a megoldásokat, amikor a növények szinte "beszövik" a tereket, azt a hatást keltve, mintha kint lennénk a természetben.
  PR és marketing szakemberként a vállalati szférát maga mögött hagyva a virágkötészetet, a tér és enteriőr tervezést hazai és amerikai mesterektől tanulta és tanulja ma is, folyamatosan.

 • Nemesvári Norbert

  Nemesvári NorbertZenész

  Norbi 1987 óta - billentyűs/énekesként - rengeteg ifjú pár nagy napját tette felejthetetlenné szólóban és az utóbbi 8 évben duóban is. Eközben az ország szinte minden rendezvényhelyszínén megfordult.
  Így több, mint 35 év esküvői tapasztalatával, az emberek, a szórakoztatás örök szeretetével vesz részt a képzésben.
  Fennmaradó idejében zenei alapokat készít, dalszöveget ír, rádiós műsort vezet. Kreatív, pozitív hozzáállása és energiája garantálja az élményszerű tanulást.

 • Pure Photo

  Pure PhotoFotó

  A PurePhoto csapata, azaz Győrfi-Bátori Péter és Farkas Balázs közel egy évtizede örökítik meg ügyfeleik esküvőjét a legmagasabb szinteken. Az évek alatt számos hazai és nemzetközi díjat is megszereztek, többek közt a CeWeS (Central European Wedding Show) “Év Esküvői Fotósa 2022” titulust és több “Fearless Award”-ot is.
  Peti és Bazsi a szakma megszállottjai, idejük minden percét a fotózás, vagy a vállalkozásuk fejlesztése tölti ki. Együtt csaknem 200 esküvőt tudhatnak a hátuk mögött, így igazán összeszokott, rutinos csapatként már nézésekből megértik egymást.
  2018 óta nemzetközi vizeken eveznek és évi több külföldi esküvőn vesznek részt. Kedvenc desztinációs országuk Svájc, de megjárták Európa jókora részét, beleértve Izlandot is, illetve Marokkót és Dubajt is bevették 1-1 fotózásra.
  Ahogy a fotózásban, úgy a cég vezetésében is kiegészítik egymást. Peti konzervatívabb, nyugodtabb egyéniség, míg Bazsi gyakrabban áll elő néhány merész ötlettel. Szentül hiszik, hogy a prémium minőségű szolgáltatás nyújtása a részletekben rejlik.

 • Rátkai Tímea

  Rátkai TímeaEsküvőszervező

  Timi az esküvőszervező tanfolyam motorja. Elsők között kezdett Magyarországon esküvőszervező vállalkozásba, mára egyike a legsikeresebb, legkeresettebb esküvőszervezőknek. Nagy álma valósult meg az első tanfolyam elindításakor, melyet mára számtalan képzés követett. Egy 2010-ben készített felmérés szerint az aktív esküvőszervezők több, mint 80%-a Timinél végzett valamikor.

  Az Esküvőszervezők és Esküvői szolgáltatók Szövetségének elnöke, Esküvő Lépésről-lépésre című könyve évről-évre új kiadásban jelenik meg.

  Vidám személyisége, számtalan, esküvőkről vett történettel színesített előadásai számtalan kedves percet okoznak a képzésen résztvevőknek.

 • Ungár Tímea

  Ungár TímeaEsküvői helyszín

  Ungár Tímea 3 gyermekes anyuka, akinek kedvenc hobbija a munkája. 2000 óta dolgozik frekventált esküvői helyszínek rendezvényszervezőjeként, évről-évre teltházas szezonokat bonyolít le.

  "A munkám nagyon változatos, nagyon sok emberrel találkozom, akik közül sokan életük nagy napjára készülnek. Meg is jegyzik sokan, milyen jó nekem, mert mindig boldog emberek között vagyok. És ez így van. Szép környezetben, vidám párokkal tárgyalok általában, bár többségükben azért erősen ott van az aggódás, illetve bizonytalanság, hiszen kevésnek van még gyakorlata az esküvőszervezésben, főként nem a sajátban. Nem úgy, mint nekem."

 • Vajas Gergő

  Vajas GergőBest Event DJ

  A szakmában Dj Groovelyne -ként ismert Vajas Gergő 15 éve működik professzionális DJ-ként Budapesten és országszerte.
  A 35 éves lemezlovas érdeklődése a DJ-k világa felé már 12 évesen megmutatkozott, és a gimnáziumi évek alatt kezdett el először partyszervezéssel foglalkozni.
  Gergő 2007. –ben tett szert először rezidensi posztra, a Budapesten akkoriban nyíló – és azóta is az egyik leglátogatottabb szórakozóhelyként számontartott – Morrison’s 2 Klubban. Az elmúlt évtizedben Dj Groovelyne néven Budapest megannyi szórakozóhelyét bejárta, jelenleg pedig a Gozsdu Udvar bisztrói mellett Budapest központi klubjaiban, többek között az Ötkertben és a Fröccsterasz / Terminal- ban tölt be házigazda szerepet.
  Lemezlovasként mindemellett nívós rendezvényeken is fel- felbukkan, így heti szinten átlagban akár 24 órát is eltölt a DJ pultban. A kétdiplomás fiatalember számára a „DJ-zés” nem csak egy munka, hanem életforma is: a magánéletben zenei producerkedéssel, brandinggel, és a fellépésekkel kapcsolatos „booking” tevékenységekkel foglalkozik.

 • 0 Éve a szakmában
 • 0 Sikeres tanfolyam
 • 0 Végzett hallgató